Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

2008:ajurikirje2806 [2016/07/25 09:42] (nykyinen)
Rivi 1: Rivi 1:
 +====== Ajuurikirje Loimihaka 28.-29.6.2008 ======
 +
 +
 +HYVÄ KILPAILIJA!
 +Tervetuloa Loimaalle Suomenhevoskeskus Loimihaassa Loimaan Urheiluratsastajien järjestämiin valjakkoajokilpailuihin 28.-29.6.2008 alkaen klo 10 molempina päivinä. Ilmoittautuneita valjakoita on 23. Alueluokissa 3 ja 4 kisataan samalla myös Lounais-Suomen aluemestaruuksista.
 +
 +===== KILPAILUPAIKKA =====
 +
 +Koulukoe ajetaan nurmipohjaisella kentällä, joka on kooltaan 38 X 80 m. Kouluverryttely tapahtuu ajoradalla tai hiekkapohjaisella ratsastuskentällä koulukentän vieressä.
 +Tarkkuusajo ajetaan maneesin takana nurmi/hiekkapohjalla, verryttely maneesin takapäädyssä.
 +
 +Maratonin kestävyyskoe ajetaan sunnuntaina tallin lähialueen kyläteillä. Esteitä on kaikissa luokissa viisi. Estealueet ovat nurmi- ja hiekkapohjaisia. Radannäyttö on lauantaina klo 16.00, lähtö buffetista.
 +
 +===== KILPAILUKANSLIA =====
 +
 +KILPAILUKANSLIA on buffettirakennuksessa tallin vieressä ja avoinna lauantaina klo 8.30 alkaen. Kansliassa esitetään seuraluokkiin osallistujien seurajäsenyys ja alueluokkiin osallistuvien alueluvat ja hevosen vuosimaksu sekä rokotustodistukset kaikilta osallistuvilta hevosilta.
 +
 +===== LÄHTÖAJAT =====
 +
 +LÄHTÖAJAT koulukokeen osalta löytyvät valjakkonetistä ja maratonaikataulu selviää lauantai-iltapäivällä.
 +
 +===== VALJAKKOTARKASTUS =====
 +
 +VALJAKKOTARKASTUS suoritetaan seuraluokkiin osallistuville noin ½ tuntia ennen koulukoetta. Valjakkotarkastus ei kuitenkaan ole tänä vuonna erillinen kilpailu.
 +
 +===== HEVOSTARKASTUS =====
 +
 +HEVOSTARKASTUS Eläinlääkäri tarkastaa hevoset sunnuntaina D-osuuden jälkeen ennen E-osuutta. Lääkäri on paikalla sunnuntaina.
 +
 +===== TALLIPAIKAT =====
 +
 +TALLIPAIKAT löytyvät tallin ilmoitustaululla olevasta kartasta ja maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikille ilmoittautumisen yhteydessä karsinapaikan varanneille löytyy tilaa Loimihaasta. Toivomme, että hevosille annetaan nukkumisrauha klo 22-06 välillä, joten saavuttehan ajoissa, jos olette tulossa jo perjantaina. Tallissa on turvekuivitus. Karsinat on siivottava itse ennen poistumista. Pesupaikka on vapaasti kilpailijoiden käytössä.
 +
 +===== VAUNUPARKKI =====
 +VAUNUPARKKI on maneesissa.
 +
 +===== TELTTAPAIKAT =====
 +
 +TELTTAPAIKAT ovat buffettirakennuksen päädyssä ja kovalla sateella voi toki telttailla myös maneesissa. Kysy asiasta paikan päällä! Tallin päädyssä olevat WC ja SUIHKU ovat vapaasti telttailijoiden käytettävissä.
 +
 +===== SÄHKÖPAIKAT =====
 +
 +SÄHKÖPAIKAT ovat kuivurin edessä sellaisen etukäteen varanneille. 
 +
 +===== TRAILERI- JA AUTOPYSÄKÖINTI =====
 +
 +TRAILERI- JA AUTOPYSÄKÖINTI: seuraa opasteita!
 +
 +===== BUFFETTI =====
 +
 +BUFFETTI on avoinna molempina kilpailupäivinä ja sieltä voi ostaa pientä suolaista ja makeaa, virvokkeita, makkaraa ym. ILLANVIETTO on samassa tilassa kuin buffettikin lauantaina klo 20. Illanviettokortit 15 €/kpl maksetaan kansliaan ilmoittautumisten yhteydessä.
 +
 +===== MUUTA =====
 +
 +MUUTA: Pihasauna lämpiää lauantai-iltana kilpailijoiden, apujoukkojen ja toimihenkilöiden iloksi, joten saunatamineet mukaan! Tallin päädyssä on WC ja suihku. Omalla väellä on 6 koiraa, joten koiralliset huomio, pitäkää koiranne kytkettyinä! 
 +
 +===== AJO-OHJE =====
 +
 +AJO-OHJE: Forssan/Ypäjän suunnasta korkeiden viljavarastojen jälkeen oikealle MÄENPÄÄ, Loimijoen yli ja suoraan, sillalta n. 1,5 km Uitontietä, kyltti vas. LOIMIHAKA
 +Turku/Tampere suunnalta aja kohti Forssaa, rautatiesillan yli ja heti vas. MÄENPÄÄ, jatko kuten edellä.
 +
 +LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!\\ 
 +T: Loimihaan väki
 +
 +{{tag>2008:2806}}
  
2008/ajurikirje2806.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 09:42 (ulkoinen muokkaus)