Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

2012:kvkisainfoa [2016/07/25 09:42] (nykyinen)
Rivi 1: Rivi 1:
 +====== KV-kilpailijoille muistutukseksi ======
  
 +
 +===== KAIKKI  ILMOITTAUTUMISET  KIPAN  KAUTTA =====
 +
 +Vain ja ainoastaan KIPAan ajoissa tehdyt ilmoittautumiset huomioidaan, kun suomalaisia ratsukoita ilmoitetaan kansainvälisiin kilpailuihin. Seuraa sähköpostiasi, sieltä löytyy aina loppuviikosta seuraavan viikon entryjen päivämäärät. On ratsastajan vastuulla huolehtia siitä, että ilmoittautuminen löytyy KIPAsta ajallaan.
 +
 +**Ilmoittautumisen yhteydessä:**
 +  * merkitse ilmoittautumislomakkeelle info kenttään, millä tasolla kilpailet (CSI-Am/CIC3*/CDI-W/jne)
 +  * merkitse myös mikäli tarvitset autollesi sähköpaikan/extra varustekarsinan/tai haluat informoidan järjestäjää jostain muusta erityisjärjestelystä
 +
 +
 +Tämä helpottaa SRL:n sekä kilpailunjärjestäjän työtä. Puutteellisia ilmoittautumisia ei  huomoida. Toivon mukaan saadaan myös tämän vuoden aikana ”pikkulajit” mukaan tähän KIPAn kautta toimivaan ilmoittautumisjärjestelmään.
 +
 +
 +===== PERUUTUKSET  DEFINITE ENTRY: JÄLKEEN =====
 +
 +
 +Muistattehan, että kilpailun järjestäjällä on oikeus laskuttaa definite entryn jälkeen tehdyistä peruutuksista.  Ratsastaja vastaa näistä kuluista. Eläinlääkärin-/lääkärintodistus tulee toimittaa aina mikäli ratsastaja peruuttaa osallistumisensa definite entryn jälkeen.
 +
 +
 +===== SRL:n  KILPAILUNUMERON  MYÖNTÄMINEN  – lähtömaan terveystodistus vaaditaan =====
 +
 +SRL-kilpailunumero myönnetään hevoselle, jota ei haluta rekisteröidä Suomen Hippokseen ja jolla on virallinen EU-passi sekä lähtömaan terveystodistus . SRL suosittelee kuitenkin kaikkien hevosten rekisteröintiä Suomen Hippokseen. Kilpailunumero anotaan lomakkeella, joka löytyy SRL:n nettisivuilta (www.ratsastus.fi -> materiaalit -> lomakkeet). Toimita hevosen passi, terveystodistus ja anomislomake Suomen Ratsastajainliittoon. SRL-numeron hinta on 100 euroa ja se sisältää hevosen vuosimaksun kuluvalle kaudelle.
 +
 +Evira on kiristänyt tuontihevosten valvontaa: http://www.evira.fi/portal/fi/elaimet/tuonti_ja_vienti/eu-jasenmaat__norja_ja_sveitsi/hevoselaimet/
 +
 +http://www.evira.fi/portal/fi/elaimet/tuonti_ja_vienti/eu-jasenmaat__norja_ja_sveitsi/laiton_tuonti/
2012/kvkisainfoa.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 09:42 (ulkoinen muokkaus)