Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

2012:valmennushaku2013 [2016/07/25 09:42] (nykyinen)
Rivi 1: Rivi 1:
 +====== Hakuohje SRL:n valjakkoajon maajoukkue- ja aluevalmennukseen 2013 ======
  
 +
 +Haku maajoukkue- ja aluevalmennukseen SRL:n hakulomakkeella viimeistään 10.9.2012 mennessä. Hakulomake tulee täyttää, vaikka olisit ollut mukana valmennuksessa edellisellä kaudella.
 +http://www.ratsastus.fi/koulutus_ja_valmennus/valmennusrenkaat/hakuohje/hakulomake
 +
 +===== Maajoukkuevalmennus (A- ja B-renkaat) =====
 +
 +Maajoukkuevalmennukseen valjakot nimetään kilpailutulosten tai maajoukkuekatsastuksen perusteella. Maajoukkuekatsastus on myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana (samalla maajoukkuevalmennus). MJJ tekee jaon A- ja B-renkaisiin.
 +
 +Maajoukkuevalmentajat ovat Tomas Eriksson ja Andreas Hesse.
 +
 +===== Aluevalmennus =====
 +
 +
 +Valjakkoajossa aluevalmennusalueena on koko Suomi. Valmennusta pyritään tarjoamaan mahdollisuuksien mukaan eri paikkakunnilla. Aluevalmennus on tarkoitettu kilpailemiseen tähtääville valjakoille, jotka ovat motivoituneita säännölliseen valmentautumiseen.
 +
 +Aluevalmennuspaikat täytetään hakemusten ja katsastusten perusteella. Valjakoiden, jotka ovat kaudella 2012 sijoittuneet aluetasolla kokonaiskilpailussa, ei tarvitse erikseen katsastaa. Kaikille muille katsastuksen hinta on 50 €.
 +
 +Aluevalmennuksiin hakeneet tulevat saamaan sähköpostia katsastuksesta, tulevista valmennuksista ja niihin liittyvistä käytännön asioista. Lisäksi aluevalmennuksiin liittyvistä asioista tiedotetaan www.valjakko.net.
 +
 +Aluevalmentajat ovat Ben Simonsén ja Heidi Sinda.
 +
 +===== Aluevalmennukseen haku kesken kauden: =====
 +
 +Aluevalmennukseen voi hakeutua myös kesken kauden, jos valmennuksissa on tilaa. Katsastusmaksu on 50 € ja valmennushakemus toimitetaan lajikomitean valmennusvastaavalle. 
 +
 +[[juha.vilenius@vilesar.fi]]\\ 
 +tai\\ 
 +Uudensalmentie 190\\ 
 +31701 Urjala AS. \\ 
 +
 +__Kesken kauden hakiessa__ käytä valmennukseenhakulomaketta, joka löytyy {{:2011:lomake_valmennusrenkaisiin_haku_2012.doc|täältä}} (koneella täytettävä) tai {{:2011:lomake_valmennusrenkaisiin_haku_2012.pdf|täältä}} (Käsin täytettävä). Täytä lomake huolellisesti ja kerro myös suunnitelmasi sekä tavoitteesi kaudelle 2013. 
 +
 +Valmennuksiin liittyvät tiedustelut:
 +[[juha.vilenius@vilesar.fi]]
2012/valmennushaku2013.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 09:42 (ulkoinen muokkaus)