Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

2017:1507kt [2017/07/14 12:18] (nykyinen)
oiv luotu
Rivi 1: Rivi 1:
 +====== 15.7. Ri-Ra / Riihimäki / Taso 1 Kilpailijatiedote======
 +
 +
 +==== AJO-OHJE: ====
 +
 +Kilpailupaikan osoite on Oravankatu 26-32, Riihimäki. Aja vt 3:n ja kt 54:n liittymän Juppala kautta. Älä käytä navigaattorin opastusta ”Riihimäen Ravirata” – tämä vie kaupungin keskustaan!!! 
 +
 +==== PYSÄKÖINTI: ====
 +
 +Varikkoalueelle ei saa ajaa muita kuin hevoskuljetusajoneuvoja. Henkilöautot tulee ajaa katsomorakennuksen pysäköintialueelle, jonka portti sijaitsee 3-kerroksisen tuomaritornin edessä (ei tarvitse jättää radan edessä olevalle levennykselle).
 +
 +==== KANSLIA, PUFFA JA WC:T, SEKÄ KANSLIASSA ASIOINTI: ====
 +
 +Kaikki sijaitsevat raviradan katsomossa. Kilpailukanslia avataan klo 8.30 ja suljetaan ½ tuntia viimeisen luokan päättymisestä. Kanslian puh. 040 580 8049. 
 +
 +Lähtöön ilmoittautuminen (=kilpailumaksujen maksaminen käteisellä) on tehtävä viimeistään 45 min ennen omaa arvioitua lähtöaikaa kilpailukansliaan. Kilpailijoiden ja groomien tulee samalla esittää kansliassa SRLn voimassa olevat jäsenkorttinsa. 
 +
 +==== HEVOSTEN SUITSITUS: ====
 +
 +Hevosten on oltava kilpailupaikalla, myös varikkoalueella, sääntöjen mukaisesti suitsitettuna. 
 +
 +==== VERRYTTELY: ====
 + 
 +Verryttely tapahtuu raviradan kaviouralla sekä halutessa pehmeällä hiekkapohjaisella ns. kisakentällä 90 x 40 m. Koulukokeesta siirrytään tarkkuuskokeeseen ravirataa pitkin. Ennen tarkkuuskoetta on mahdollista huoltaa hevosta, kilpailijoiden tulee tällöin huomioida kilpailualueen laajuus ja pitkät siirtymät. 
 +
 +==== TARKKUUSRATA: ====
 +
 +Tarkkuusrataan voi tutustua ennen kilpailun alkua sekä suoritusten välissä, ensimmäinen valjakko starttaa tarkkuuteen klo 10.15, tarkkuuden lähtöjärjestys on suuntaa antava. 
 +
 +==== PALKINNOT: ====
 +
 +Palkintojenjako tapahtuu viimeisen suorituksen jälkeen. Tsemppipalkinnot annetaan radalta poistuttaessa. Palkintoja ei lähetetä jälkikäteen. 
 + 
 +==== TUPAKKAPAIKKA: ====
 +
 +Kilpailualueen erillinen tupakkapaikka sijaitsee katsomon kadun puolella, sen länsipäässä.  Tupakointi katsomotiloissa tai muualla kilpailualueella on kielletty! 
 +
 +==== MUUTA HUOMIOITAVAA: ====
 +
 +Hevosten lantoja varten varikolta löytyy sinisiä saaveja ja erillinen roskalava joihin kilpailijoiden toivotaan siivoavan omat jälkensä. 
 +
 +Hevosille on saatavissa juomavettä varikon vesipisteestä, joka sijaitsee doping-karsinan vieressä. 
 +Myös hevosten suihkuttaminen vesipisteellä on mahdollista.
 +
 +Mikäli hevosia pidetään raviradan valjastuskatoksissa, ei niitä saa jättää katoksille yksin ilman asianmukaista valvontaa. 
 +
 +Jos hevonen kytketään kiinni valjastuskatosten tai vesikarsinoiden ketjuihin, tapahtuu se aina omalla vastuulla. 
 +
 +Keskikentän jalkapallonurmikoilla ratsastaminen/ajaminen on kielletty. 
 +
 +Hevosten syöttely on sallittua vain ns. verryttelykentän (koulukoe) ja varikkoalueen väliin jäävällä nurmikaistaleella, muualla se on kiellettyä. Syöteltäessäkin hevosilla tulee olla kuolaimet suussa!
 +
 +Kaikkien koirien tulee turvallisuussyistä olla kilpailualueella kytkettyinä.
 +
 +Tervetuloa kilpailemaan Riihimäelle!  
 +
 +{{tag>:2017:1507}}
 +
  
2017/1507kt.txt · Viimeksi muutettu: 2017/07/14 12:18 / oiv