Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

2018:1310ak [2018/10/10 04:19] (nykyinen)
oiv luotu
Rivi 1: Rivi 1:
 +====== KOE A SRS/SJ Talli 1-taso 13.10.2018 Ajurikirje ======
  
 +Tervetuloa kilpailemaan Salon Ratsastusseuran järjestämään 1-tason valjakkoajokilpailuun SJ Tallille 13.- 14.10.2018. Lauantaina ajetaan Koe A (koulukoe) ja sunnuntaina  Koe C (tarkkuus.) Kilpailu aloitetaan lauantaina klo 10:00 ja sunnuntaina klo 11:00.
 +  * Autojen parkkeeraus maneesin pihapiiriin. 
 +  * Kansliana ja buffana toimii maneesin päädyssä oleva punainen kontti. Hoidathan kisamaksusi kansliaan viimeistään 1 h ennen ensimmäistä starttiasi. Esitä samalla kuskin ja groomin jäsenkortit. Vain käteismaksut.
 +  * WC löytyy tallin satulahuoneen nurkassa olevan pienen oven takaa. Vettä hevosille voi ottaa tallin päädystä olevasta letkusta tai ulko-oven vierestä.
 +  * Vaunujen kiinnittäminen tehdään ”Las Vegas” estealueen lähettyvillä, ei parkkipaikalla, eikä tallin pihalla. 
 +  * Hevosten/ponien oltava koko kilpailupaikalla sääntöjen mukaisesti suitsitettuna.
 +  * Maneesissa saa verrytellä halutessaan 2 valjakkoa kerrallaan. Kulku on ainoastaan parkkipaikanpuoleisesta suuresta ovesta hevosilla. 2 pienempää hevoskulku ovea on suljettuina koko kilpailun ajan. Kentän puoleinen pieni valkoinen ovi on käytössä ihmisten kulkemista varten.  
 +  * Koe A: verryttely noin 5 minuuttia ennen suoritusta areenalla. Areenalle voi ajaa, kun edellinen valjakko on päättänyt suorituksensa ja poistunut areenalta. Varsinainen Kokeen A suoritus aloitetaan kentän sisältä.
 +  * Huom, C eli tuomaripääty on tallin puoleisella lyhyellä sivulla.
 +  * Kuolaintarkastus on radan suorittamisen jälkeen. Kilpailunjohtaja ja tuomaristo tarkkailee valjastuksia ja turvallisuutta.
 +  * Koe C: Kokeen C ratapiirros on nähtävissä http://www.valjakko.net/kisatietopankki. Huomaa, että piirros on ohjeellinen. Rata on avoinna viimeistään 1,5 h ennen kilpailun alkua ja mikäli haluat tutustua rataan ohjatusti, on siihen mahdollisuus sunnuntaina 9.30 Annika Härkösen ja Sanna Järvelän johdolla. 
 +  * Palkintojen jako kumpanakin päivänä maneesissa tulosten valmistuttua. Sunnuntaina palkitaan myös kokonaiskilpailussa sijoittuneet. Palkintojen jakoon saavutaan ilman hevosia.
 +
 +
 +{{tag>:2018:ll :2018:1310}}
2018/1310ak.txt · Viimeksi muutettu: 2018/10/10 04:19 / oiv