Sisällysluettelo

Valjakkoajon valmennusrenkaat 2024

SRL:n valjakkoajon valmennukseen voi hakea A- ja B-renkaaseen sekä aluevalmennukseen.

A-rengas on tarkoitettu kansainvälisellä tasolla kilpaileville valjakoille. B-rengas on kehitysrengas kansainväliselle tasolle pyrkiville potentiaalisille valjakoille. Juniorit ja nuoret ajurit hakeutuvat B-renkaaseen. Aluevalmennukseen hakeutuvat kilpauransa aloittaneet ja uudet motivoituneet, tavoitteelliset ajurit.

A-renkaan valmentajana toimii Axel Olin. B-renkaan valmentajana toimii Ben Simonsén. Aluevalmentajat ovat Leena Kalalahti, Heidi Sinda ja Ben Simonsén

Maajoukkuevalmentajat valitsevat osan valjakoista renkaaseensa suoraan vuoden 2023 kilpailumenestyksen sekä ajurin motivaation ja kehitystavoitteiden perusteella. Osa valitaan katsastusleirin kautta.

Aluevalmennukseen valmentajat valitsevat osan ajureista suoraan tulosten perusteella ja osan motivaation ja kehitystavoitteiden perusteella. Aluevalmennuksiin voi ilmoittautua katsastamaan myös valmennuskauden aikana.

Valmentajat voivat halutessaan katsastaa uusia valjakoita tai tehdä muutoksia ryhmiin kesken kauden.

A-rengas:

Hevoset:

Ponit:

Varalla:

B-rengas:

U25 & J:

Seniorit:

Aluevalmennus 2024

Ryhmään voi hakea valmennuskauden aikana.

Jos olet käynyt ks katsastuksen valmentajalla aiemmin ajamassa tai kilpailllut kokonaiskilpailun aluetasolla listaan merkityllä hevosella, niin ei tarvitse katsastaa. Olethan tällöin yhteydessä aluevalmennusvastaavaan : aluevaljakkoajo@gmail.com niin korjaamme merkinnän.