Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Hakuohje SRL:n valjakkoajon maajoukkue- ja aluevalmennukseen 2013

Haku maajoukkue- ja aluevalmennukseen SRL:n hakulomakkeella viimeistään 10.9.2012 mennessä. Hakulomake tulee täyttää, vaikka olisit ollut mukana valmennuksessa edellisellä kaudella. http://www.ratsastus.fi/koulutus_ja_valmennus/valmennusrenkaat/hakuohje/hakulomake

Maajoukkuevalmennus (A- ja B-renkaat)

Maajoukkuevalmennukseen valjakot nimetään kilpailutulosten tai maajoukkuekatsastuksen perusteella. Maajoukkuekatsastus on myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana (samalla maajoukkuevalmennus). MJJ tekee jaon A- ja B-renkaisiin.

Maajoukkuevalmentajat ovat Tomas Eriksson ja Andreas Hesse.

Aluevalmennus

Valjakkoajossa aluevalmennusalueena on koko Suomi. Valmennusta pyritään tarjoamaan mahdollisuuksien mukaan eri paikkakunnilla. Aluevalmennus on tarkoitettu kilpailemiseen tähtääville valjakoille, jotka ovat motivoituneita säännölliseen valmentautumiseen.

Aluevalmennuspaikat täytetään hakemusten ja katsastusten perusteella. Valjakoiden, jotka ovat kaudella 2012 sijoittuneet aluetasolla kokonaiskilpailussa, ei tarvitse erikseen katsastaa. Kaikille muille katsastuksen hinta on 50 €.

Aluevalmennuksiin hakeneet tulevat saamaan sähköpostia katsastuksesta, tulevista valmennuksista ja niihin liittyvistä käytännön asioista. Lisäksi aluevalmennuksiin liittyvistä asioista tiedotetaan www.valjakko.net.

Aluevalmentajat ovat Ben Simonsén ja Heidi Sinda.

Aluevalmennukseen haku kesken kauden:

Aluevalmennukseen voi hakeutua myös kesken kauden, jos valmennuksissa on tilaa. Katsastusmaksu on 50 € ja valmennushakemus toimitetaan lajikomitean valmennusvastaavalle.

juha.vilenius@vilesar.fi
tai
Uudensalmentie 190
31701 Urjala AS.

Kesken kauden hakiessa käytä valmennukseenhakulomaketta, joka löytyy täältä (koneella täytettävä) tai täältä (Käsin täytettävä). Täytä lomake huolellisesti ja kerro myös suunnitelmasi sekä tavoitteesi kaudelle 2013.

Valmennuksiin liittyvät tiedustelut: juha.vilenius@vilesar.fi

2012/valmennushaku2013.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)