Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Ajuurikirje Loimihaka 28.-29.6.2008

HYVÄ KILPAILIJA! Tervetuloa Loimaalle Suomenhevoskeskus Loimihaassa Loimaan Urheiluratsastajien järjestämiin valjakkoajokilpailuihin 28.-29.6.2008 alkaen klo 10 molempina päivinä. Ilmoittautuneita valjakoita on 23. Alueluokissa 3 ja 4 kisataan samalla myös Lounais-Suomen aluemestaruuksista.

KILPAILUPAIKKA

Koulukoe ajetaan nurmipohjaisella kentällä, joka on kooltaan 38 X 80 m. Kouluverryttely tapahtuu ajoradalla tai hiekkapohjaisella ratsastuskentällä koulukentän vieressä. Tarkkuusajo ajetaan maneesin takana nurmi/hiekkapohjalla, verryttely maneesin takapäädyssä.

Maratonin kestävyyskoe ajetaan sunnuntaina tallin lähialueen kyläteillä. Esteitä on kaikissa luokissa viisi. Estealueet ovat nurmi- ja hiekkapohjaisia. Radannäyttö on lauantaina klo 16.00, lähtö buffetista.

KILPAILUKANSLIA

KILPAILUKANSLIA on buffettirakennuksessa tallin vieressä ja avoinna lauantaina klo 8.30 alkaen. Kansliassa esitetään seuraluokkiin osallistujien seurajäsenyys ja alueluokkiin osallistuvien alueluvat ja hevosen vuosimaksu sekä rokotustodistukset kaikilta osallistuvilta hevosilta.

LÄHTÖAJAT

LÄHTÖAJAT koulukokeen osalta löytyvät valjakkonetistä ja maratonaikataulu selviää lauantai-iltapäivällä.

VALJAKKOTARKASTUS

VALJAKKOTARKASTUS suoritetaan seuraluokkiin osallistuville noin ½ tuntia ennen koulukoetta. Valjakkotarkastus ei kuitenkaan ole tänä vuonna erillinen kilpailu.

HEVOSTARKASTUS

HEVOSTARKASTUS Eläinlääkäri tarkastaa hevoset sunnuntaina D-osuuden jälkeen ennen E-osuutta. Lääkäri on paikalla sunnuntaina.

TALLIPAIKAT

TALLIPAIKAT löytyvät tallin ilmoitustaululla olevasta kartasta ja maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikille ilmoittautumisen yhteydessä karsinapaikan varanneille löytyy tilaa Loimihaasta. Toivomme, että hevosille annetaan nukkumisrauha klo 22-06 välillä, joten saavuttehan ajoissa, jos olette tulossa jo perjantaina. Tallissa on turvekuivitus. Karsinat on siivottava itse ennen poistumista. Pesupaikka on vapaasti kilpailijoiden käytössä.

VAUNUPARKKI

VAUNUPARKKI on maneesissa.

TELTTAPAIKAT

TELTTAPAIKAT ovat buffettirakennuksen päädyssä ja kovalla sateella voi toki telttailla myös maneesissa. Kysy asiasta paikan päällä! Tallin päädyssä olevat WC ja SUIHKU ovat vapaasti telttailijoiden käytettävissä.

SÄHKÖPAIKAT

SÄHKÖPAIKAT ovat kuivurin edessä sellaisen etukäteen varanneille.

TRAILERI- JA AUTOPYSÄKÖINTI

TRAILERI- JA AUTOPYSÄKÖINTI: seuraa opasteita!

BUFFETTI

BUFFETTI on avoinna molempina kilpailupäivinä ja sieltä voi ostaa pientä suolaista ja makeaa, virvokkeita, makkaraa ym. ILLANVIETTO on samassa tilassa kuin buffettikin lauantaina klo 20. Illanviettokortit 15 €/kpl maksetaan kansliaan ilmoittautumisten yhteydessä.

MUUTA

MUUTA: Pihasauna lämpiää lauantai-iltana kilpailijoiden, apujoukkojen ja toimihenkilöiden iloksi, joten saunatamineet mukaan! Tallin päädyssä on WC ja suihku. Omalla väellä on 6 koiraa, joten koiralliset huomio, pitäkää koiranne kytkettyinä!

AJO-OHJE

AJO-OHJE: Forssan/Ypäjän suunnasta korkeiden viljavarastojen jälkeen oikealle MÄENPÄÄ, Loimijoen yli ja suoraan, sillalta n. 1,5 km Uitontietä, kyltti vas. LOIMIHAKA Turku/Tampere suunnalta aja kohti Forssaa, rautatiesillan yli ja heti vas. MÄENPÄÄ, jatko kuten edellä.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!
T: Loimihaan väki

2008/ajurikirje2806.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)