Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


LOIMURA -cupien SARJAKILPAILUSÄÄNNÖT 2008-09

LoimURa Cup ja LoimURan pikku-cup kilpaillaan neljän hallikilpailun sarjana valjakkoajossa. Kaksi osakoetta on tarkkuusajoa ja kaksi koulua. Tarkkuusajossa pyritään järjestämään varsinaista cup-luokkaa ennen ns. verryttelyluokka, johon voi osallistua myös sellaiset valjakot, jotka eivät kilpaile cup-sarjoissa. Kouluosakilpailujen yhteydessä järjestetään mahdollisuus ajaa myös FEI 9 ohjelmaa ns. harjoitusluokkana, joka ei vaikuta cup-tuloksiin.

Kilpailut käydään aluetason kilpailuna ja näin ollen kartuttavat myös aluerankingtilastoja. Kilpailuissa noudatetaan Valjakkoajon kilpailu- ja aluekilpailusääntöjä.

Kuski voi halutessaan osallistua cupeihin usealla hevosella. Sama hevonen tai valjakko ei kuitenkaan voi osallistua sekä LoimURa pikku-cupiin että LoimURa Cupiin.

Kaikkien osakilpailujen tulokset lasketaan mukaan kokonaistuloksiin, mutta kokonaistuloksissa huomioidaan myös niiden valjakoiden suoritukset, jotka ovat olleet mukana vain joissakin osakilpailuissa.

Osakilpailujen pisteytys

Osakilpailujen pisteytys perustuu lähtijöiden määrään seuraavan taulukon mukaisesti:

3-6 lähtöä7-1011-15 16-20yli 20
I6 p6 p8 p10 p12 p
II4 p4 p6 p8 p10 p
III-2 p4 p6 p8 p
IV--2 p4 p6 p
V---2 p4 p
VI----2 p

Ilmoittautuminen ja lähtömaksut

Kilpailuihin ilmoittaudutaan KIPA:n kautta, mikä edellyttää, että kilpailijalla on voimassa oleva aluelupa ja hevosen vuosimaksu on maksettu. Groomilta vaaditaan seurajäsenyys.
Ilmoittautumis- ja lähtömaksut peritään aluesääntöjen mukaisesti (v. 2008 maksut 6 € + 6 €). Maksut maksetaan paikan päällä. Kouluohjelma FEI 9 harjoitusluokan maksu on 6 €.
Jälki-ilmoittautumisia ei oteta. Ilmoittautumisen yhteydessä esitetään voimassa oleva hevosen rokotustodistus.
Mikäli haluat karsinapaikan hevosellesi, sovi siitä Hevosopiston kurssisihteerin kanssa p. 02- 7602 220.

Palkinnot

Luokissa on palkintoina ruusukkeet ja esinepalkinnot (tai aluesääntöjen mukaiset rahasummat). Palkinnot jaetaan normaalien sijoitussääntöjen mukaan. Kouluohjelma FEI 9:ssä jaetaan pelkät ruusukepalkinnot.
LoimURan pikku-cupissa ja LoimURa Cupissa palkitaan kolme parasta valjakkoa kaikista osakilpailuista kertyneiden pisteiden perusteella.
LoimURan pikku-cupin voittaja voittaa hevoselleen/ponilleen valjaat. II saa toiveidensa mukaiset ajo-ohjat ja III laadukkaan ajopiiskan. Lisäksi jaetaan muita tuotepalkintoja.
LoimURa Cupin finalisteille on jaossa rahapalkinnot: I 400 €, II 200 € ja III 100 €. Lisäksi jaetaan tuotepalkintoja.

2009/hallisarjasaannot.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 09:42 (ulkoinen muokkaus)