Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


SJ Driving 1.-2.8.2015, SALO Ajurikirje

Tervetuloa Salon Ratsastusseura ry:n järjestämiin 2-3-tason valjakkoajokilpailuihin Salon Halikkoon, SJ tallille, osoite: Rivometsäntie 11

AJO-OHJEET JA PAIKOITUS

Katso ajo-ohjeet sivulta http://www.sjtalli.fi kohdasta sijainti. Navigaattoriin kannattaa kirjoittaa: Kokkilantie (päivitetyissä versioissa paikkakunta Salo)

Hevostrailereiden ja peräkärryjen paikoitus ja purku vesiesteen takana pellolla. Henkilöautot samalle peltolohkolle autotien puolelle. Saapuessasi hevoskuljetusautolla tai jos olet varannut sähköpaikan esim. pakettiautolle soita Taijalle 044 977 2321, kun näet maneesin. Jokaiselle autolle on suunniteltu tila etukäteen.

KILPAILUKANSLIA

Kilpailukanslia on sininen kontti maneesin takana, pellon puolella. Huom.! Kontissa on myös tulospalvelu, jolle on annettava täydellinen työrauha.

Kanslia on avoinna pe klo 18-21, la klo 8 - 30min kilpailun päättymisen jälkeen ja su klo 9 - 30min kilpailun päättymisen jälkeen.

Kanslian puh. 050-3641725

Kontin ulkoseinä toimii ilmoitustauluna, minne päivitetään kaikki mahdolliset kilpailijoita koskevat tärkeät tiedotteet.

HEVOSTEN MAJOITUS

Hevoset majoitetaan SJ tallin tallirakennukseen ja katoksiin rakennettuihin tilapäiskarsinoihin. Karsinoissa on turvekuivitus, osassa patjat ja kuiviketta saa ottaa turvevarastosta tallin päädystä. Lantalava sijaitsee tallin pihalla. Kaikissa karsinoissa ei ole juomakuppeja, ota oma juoma-astia mukaan. Ohjeistus vedenkäytöstä lukee tallin ilmoitustaululla. Veden loppuessa käytetään ulkosäiliöitä. Karsinat puhdistetaan normaalisti lähtiessä, mutta niitä ei tarvitse tyhjentää.

Hevosten aamuruokinta hoituu tallimestarin toimesta, molempina päivänä klo 7.00. Jätä ruuat selvästi karsinan eteen. Jos et halua ruokintaa hevosellesi, ilmoita siitä Taijalle.

Tallimestari: Taija Raatikainen puh. 044 977 2321

PESEYTYMINEN

Kokkilan sauna ja uimaranta sijaitsee n. 15min ajomatkan päässä tallialueelta. Ajo-ohje: tallin hiekkatieltä käänny asfalttitielle vasemmalle. Uimaranta on Kokkilan lossin läheisyydessä. Osoite: Kokkilantie 880. P. (02) 778 4778.

Uimarannan sauna on avoinna klo 12-21. Hinta 3€ aikuiset ja 1,50€ lapset käteismaksulla.

Ankkurikellarin suihkutilat ovat käytössä vain siellä majoittuville.

VAUNUT JA VARUSTEET

Vaunut säilytetään maneesissa (kulku maneesin takaovesta). Ota omat valjastelineet mukaan. Tallissa rajoitettu määrä tilaa varusteille. Tarvittaessa valjaiden säilytys maneesissa. Huolehdimme, että maneesi ei pölyä! Vaunut on mahdollisuus pestä maratonsuorituksen jälkeen painepesurilla tallin päädyssä sijaitsevalla pesupaikalla.

KILPAILUPAIKAT

Lauantain kouluosuus ajetaan hiekkapohjaisella koulukentällä. Verryttely tapahtuu nurmialueella koulukentän takana. Samalla alueella voit halutessasi ajaa, juoksuttaa tai ratsastaa perjantaina klo 21.30 asti. Erillistä valjakkotarkastusta ei ole, mutta stewardit tarkkailevat turvallista valjastusta.

Koulukokeen lähtö tapahtuu radan sisäpuolelta. Sääolosuhteiden takia valjakolle annetaan 5min aikaa verrytellä radalla. Aika alkaa radalle sisäänajosta. Suorituksen jälkeen on kuolaintarkastus.

Tarkkuuden verryttely tapahtuu pellolla. koe ajetaan n. 40 m x 100 m nurmella, jonka jälkeen siirrytään uudelleen kuolaintarkastukseen.

Kestävyyskoe ajetaan tallin läheisyydessä sora- ja nurmipintaisilla pohjilla. Kestävyyskokeessa on käytössä EMIT-ajanottojärjestelmä. EMIT-kortit saa kansliasta ennen starttia. Suorituksen jälkeen EMIT-kortti tulee palauttaa välittömästi kansliaan. Huom.! Luokka 1 kestävyyskokeenaikana groomeilla on oltava huomioliivit, jotka saa kansliasta.

PALKINNOT

Kaikille osakokeissa sijoittuneille ruusukkeet ja hyvät esinepalkinnot.

Koulu- ja tarkkuusosakokeiden palkinnot jaetaan lauantaina illanvietossa. Maratonin, kokonaiskisan, sekä aluemestaruuksien palkinnot jaetaan sunnuntaina maneesissa kisojen päättymisen jälkeen. Kaikki palkintojenjaot suoritetaan ilman hevosia.

Koko kisojen parhaan koulutuloksen saavuttanut valjakko palkitaan erikoispalkinnolla, jonka on lahjoittanut taiteilija Eija Halonen. Lahjakortti on hevosmuotokuva maalaukseen, arvo 150€.

Esteellä numero 3, jossa luokille 3 ja 5 ovat samat portit, palkitaan nopein poni- ja hevosvaljakko. Nopeimmat valjakot saavat Color tukun lahjoittamat digikamerat, arvo 200€.

Noviisiluokassa palkitaan stewardien valitsema Reilukuski, joka tulee saamaan Taija Raatikaisen lahjoittaman lahjakortin käsintehtyyn jouhikoruun.

Myös maratonissa sijoittuneiden valjakoiden groomit palkitaan Kodin Terran lahjoittamalla yllätyspalkinnolla.

TARKKUUSRATA JA RADANNÄYTTÖ

Tarkkuusrataan pääsee tutustumaan lauantaina klo 7.30 - 9.25 ja kilpailutaukojen aikana.

Maratonin ensimmäinen ratainfo on perjantaina klo 21 ja toinen lauantaina klo 12. Huom.! Kentälle rakennettava este numero 3 ei ole vielä tällöin kunnossa.

Virallinen radannäyttö on lauantaina klo 18.

Radannäyttö ratamestareiden johdolla tapahtuu omilla autoilla. Kokoontuminen maneesilla.

HUOMIO LUOKKA 5! Metsäesteelle pääsee tutustumaan lauantaina vasta koulusuoritusten jälkeen!

HEVOSTEN TARKASTUKSET

Eläinlääkäri tarkastaa hevoset A-osuuden jälkeen tauolla ja B-osuuden jälkeen. Erillistä hevostarkastusta ei ole la aamuna. Luokan I valjakot, jotka ajavat ainoastaan kestävyyskokeen B osuuden, tulevat taukopaikalle näyttäytymään eläinlääkärille ennen starttia.

BUFFETTI

Hyvin varusteltu SJ tallin Café palvelee maneesissa.

Avoinna pe klo 16-21, la klo 7-17, su klo 7- kilpailun loppuun. Lauantaina ja sunnuntaina tarjolla klo 7-9 monipuolinen aamupala hintaan 5€ ja edullista lounasta klo 11-14 . Buffetissa myynnissä makkaraperunoita, lihapiirakoita, salaattia, toasteja, makeita herkkuja, kylmiä juomia ja jäätelöä.

ILLANVIETTO

Illallisranneke 20€ / hlö, lunastettavissa buffetista lauantaina klo 12 mennessä.

Lauantain illanvietto järjestetään maneesissa klo 20 alkaen. Ruokana tortillat eri täytteillä ja jälkkärinä annokset jäätelöbaarista lisukkeineen. Ruokailussa on huomioitu erityisruokavaliot. Ruoka on tarjolla klo 20-21.30, jonka jälkeen on koulu- ja tarkkuusosakokeiden palkintojen jako.

Illanvietossa järjestetään hyvät arpajaiset, joten kolikkokukkaro kannattaa varata matkaan mukaan!

Illanvietto päättyy viimeistään klo 24.00, jotta hevoset saavat yörauhan!

KÄYTÄNNÖN ASIOITA

WC on sisällä tallissa ja bajamaja maneesin takana. Tupakointi on sallittu ainoastaan sille merkatulla alueella, maneesin takana.

Kengittäjä: Ilkka Loponen 050-527 2197. Puhelinpäivystys lauantaina (paikalle tuloaika n. 30 min.) Su päivystys paikanpäällä.

Koirat pidetään kisapaikalla kytkettyinä ja jätökset on korjattava roskiksiin.

YHTEYSTIEOJA

  • Kilpailunjohtaja Sanna Järvelä, 044-7229320
  • Tuomariston puheenjohtaja Tuire Suvanto 0400-632153
  • Tallipäälliköt Taija Raatikainen 044 – 977 2321
  • Turvallisuuspäällikkö Kirsi Uusimaahi 040-7005920
  • Kanslia Minna Paakki 050-3641725
  • Koordinaattori Annika Härkönen, 050 541 6941
2015/0108ajurikirje.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)