Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


AJURIKIRJE 17.- 19.6.2016, SALO

(Lue tarkasti, sisältää tarkennuksia kilpailukutsuun nähden)

Tervetuloa Salon Ratsastusseura ry:n järjestämiin valjakkoajokilpailuihin Salon Halikkoon, SJ tallille, osoite: Rivometsäntie 11

TIEDOT KUULUTTAJALLE

Lähetä tiedot kuulutusta varten mervi.levander@gmail.com keskiviikkoon 15.6 klo 18.00 mennessä. Lähetä perustiedot: Hevosen nimi, omistaja ja vaununumero, sekä missä luokassa kilpailee. Kuskin ja groomin nimet ja seura jota edustaa. Lisäksi vapaamuotoinen teksti, max puolikas A4 koneella kirjoitettuna.

AJO-OHJEET JA PAIKOITUS

Katso ajo-ohjeet sivulta www.sjtalli.fi kohdasta sijainti. Navigaattoriin kannattaa kirjoittaa: Kokkilantie (päivitetyissä versioissa paikkakunta Salo)

Hevostrailereiden ja peräkärryjen paikoitus ja purku vesiesteen takana pellolla. Henkilöautot samalle peltolohkolle autotien puolelle. Saapuessasi hevoskuljetusautolla tai jos olet varannut sähköpaikan esim. matkailuautolle, soita Essi Joroselle 044-2541405, kun näet maneesin. Jokaiselle autolle on suunniteltu tila etukäteen.

KILPAILUKANSLIA

Kilpailukanslia on kontti maneesin takana, pellon puolella. Huom! Kontissa on myös tulospalvelu, jolle on annettava täydellinen työrauha.

Kanslia on avoinna to klo 20.00-21.00, la klo 8 - 30min kilpailun päättymisen jälkeen ja su klo 9 - 30min kilpailun päättymisen jälkeen.

Kanslian puh. to Veera 0400-586328, pe-su Pirkko 040-5062669

Kontin ulkoseinä toimii ilmoitustauluna, minne päivitetään kaikki mahdolliset kilpailijoita koskevat tärkeät tiedotteet.

HEVOSTEN MAJOITUS

Hevoset majoitetaan SJ tallin tallirakennukseen ja katoksiin rakennettuihin tilapäiskarsinoihin. Karsinoissa on turvekuivitus, osassa patjat ja kuiviketta saa ottaa turvevarastosta tallin päädystä. Lannat kipataan tallinpäädyssä olevaan kasaan. Karsinat puhdistetaan normaalisti lähtiessä. Alueet, missä ei saa kulkea hevosten kanssa on merkitty kyltein.

Vesi on katkaistu koko tallialueelta. Kaikki vesi otetaan tallinpäädystä olevista säiliöistä. Lisäksi katoksella on vettä sinisissä tynnyreissä.

Tallimestari: Annika Haapanen 050-5701130

PESEYTYMINEN

Kokkilan sauna ja uimaranta sijaitsee n. 15min ajomatkan päässä tallialueelta. Ajo-ohje: tallin hiekkatieltä käänny asfalttitielle vasemmalle. Uimaranta on Kokkilan lossin läheisyydessä. Osoite: Kokkilantie 880. P. (02) 778 4778.

Uimarannan sauna on avoinna klo 12-21. Hinta 3€ käteismaksulla.

Ankkurikellarin suihkutilat ovat käytössä vain siellä majoittuville.

VAUNUT JA VARUSTEET

Vaunut säilytetään maneesissa (kulku maneesin takaovesta). Ota omat valjastelineet mukaan. Tallissa rajoitettu määrä tilaa varusteille. Tarvittaessa valjaiden säilytys maneesissa. Huolehdimme, että maneesi ei pölyä!

KILPAILUPAIKAT

Perjantain kouluosuus, alkaen klo 9.00 ajetaan hiekkapohjaisella koulukentällä. Samalla alueella voit halutessasi ajaa tai ratsastaa torstaina klo 21.30 asti. Juoksutus verryttelyalueella, joka on nurmialue koulukentän takana.

Valjakkotarkastus on luokille 1-4, n.30 min. ennen omaa suoritusta. Tarkastus suoritetaan nurmialueella koulukentän takana.

Koulukokeen lähtö tapahtuu radan sisäpuolelta. Radalle saa ajaa heti edellisen tehtyä lopputervehdyksen. Suorituksen jälkeen on kuolaintarkastus.

Lauantain kestävyyskoe, alkaen klo 9.00 ajetaan tallin läheisyydessä sora- ja nurmipintaisilla pohjilla. EMIT-kortit saa kansliasta ennen starttia. Suorituksen jälkeen EMIT-kortti tulee palauttaa välittömästi kansliaan. Huom! Luokat 1-3 (laukkakielto) kestävyyskokeen aikana groomeilla on oltava huomioliivit, jotka saa kansliasta.

Sunnuntain tarkkuuskoe, alkaen klo 10.00 ajetaan hiekkapohjaisella koulukentällä. Rataan tutustuminen kilpailuasussa tai muuten siististi pukeutuneena sunnuntaiaamuna, viimeistään 8.30 alkaen. Verryttely tapahtuu nurmialueella. Esitä kahdeksikko ajaen stewardille ennen suoritusta. Kuolaintarkastus suorituksen jälkeen.

KESTÄVYYSKOKEEN RADANNÄYTTÖ

Rataan tutustutaan itsenäisesti. Tarkka reittiseloste ja muut tarvittavat materiaalit saat kansliasta. Lisäksi kaikille yhteinen ratainfotilaisuus maneesissa perjantaina illalla kouluosakokeen palkintojen jaon jälkeen. VaTu:n laatikko este rakennetaan kentälle vasta kouluosakokeen jälkeen. Metsäesteeseen pääsee tutustumaan vasta kaikkien koulusuoritusten jälkeen, etteivät hevoset häiriinny.

HEVOSTEN TARKASTUKSET

Eläinlääkäri tarkastaa hevoset A-osuuden jälkeen tauolla ja B-osuuden jälkeen. Erillistä hevostarkastusta ei ole la aamuna. Luokan 1-2 valjakot, jotka ajavat ainoastaan kestävyyskokeen B osuuden, tulevat taukopaikalle näyttäytymään eläinlääkärille ennen starttia.

PALKINNOT

Kaikille osakokeissa sijoittuneille ruusukkeet ja hyvät esinepalkinnot. Kokonaiskilpailussa sijoittuneille kutsunmukaiset palkinnot.

Koulukokeen palkintojen jako on perjantaina maneesissa klo 18.00 ilman hevosia. Lauantain kestävyyskokeen palkinnot jaetaan illanvietossa. Sunnuntain tarkkuuskokeen ja kokonaiskisan palkinnot jaetaan heti kilpailun jälkeen koulukentällä. Ainoastaan suomenhevosten mestaruus mitalistit saapuvat palkintojen jakoon ajaen.

Koko kisojen parhaan koulutuloksen saavuttanut valjakko palkitaan erikoispalkinnolla, jonka on lahjoittanut Nahkamaakari. Pienimmän virhepisteen saanut valjakko voittaa käsintehdyt nahkaiset ajo-ohjat, arvo 120€.

VaTu:n laatikkoesteellä, jossa luokille 4, 5, 7 ja 10 ovat samat portit, palkitaan nopein poni- ja hevosvaljakko. Nopein hevosvaljakko voittaa Sofictan lahjoittaman Sonyn kypärään kiinnitettävän action kameran, arvo 100€. Nopein ponivaljakko voittaa Katkopiirron lahjoittaman lahjakortin hevosmuotokuvaan, arvo 150€.

Luokissa 1-3 palkitaan VaTu:n laatikkoesteen tuomarin valitsema Reilukuski, joka tulee saamaan Katkopiirron lahjoittaman lahjakortin käsinmaalattuun karsinakylttiin.

Myös maratonissa sijoittuneiden valjakoiden groomit palkitaan yllätyspalkinnolla.

BUFFETTI

Hyvin varusteltu SJ tallin Café palvelee maneesissa.

Avoinna to klo 17.00-20.00, pe klo 7.00-20.00, la 7.00-17.00 ja su 7.00-15.00. Lauantaina ja sunnuntaina tarjolla klo 7-9 monipuolinen aamupala hintaan 5€ ja edullista lounasta klo 11.00- 14.00. Joka päivä vaihtuva lounaslista ja lisäksi grilliruokaa.

ILLANVIETTO

Varataan ja maksetaan kansliaan ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään perjantaina klo 12.00 mennessä. Muista ilmoittaa listaan koko seurueen nimet!

Lauantain illanvietto järjestetään maneesissa klo 19.00 alkaen. Ruokana ravintola Fessin pitakebab tai kebab riisillä. Jälkiruokana annokset jäätelöbaarista lisukkeineen, OPM. Huom! Mikäli sinulla on erityisruokavalio, ilmoita siitä ajoissa Kirsi Pajuselle 044-5797653. Ruokailun jälkeen on palkitsemiset.

Illanvietossa järjestetään hyvät arpajaiset, joten kolikkokukkaro kannattaa varata matkaan mukaan!

Illanvietto päättyy viimeistään klo 24.00, jotta hevoset saavat yörauhan!

KÄYTÄNNÖN ASIOITA

WC on sisällä tallissa ja bajamaja maneesin takana. Tupakointi on sallittu ainoastaan sille merkatulla alueilla, tallin päädyssä ja maneesin takana.

Kengittäjä: Ilkka Loponen 050-527 2197. Puhelinpäivystys pe ja su (paikalle tuloaika n. 30 min.) La päivystys paikan päällä.

Koirat pidetään kisapaikalla kytkettyinä ja jätökset on korjattava roskiksiin.

YHTEYSTIEOJA

  • Kilpailunjohtaja Sanna Järvelä, 044-7229320
  • Tuomariston puheenjohtaja Tuire Suvanto 0400-632153
  • Tallipäällikkö Annika Haapanen 050-5701130
  • Turvallisuuspäällikkö Kirsi Uusimaahi 040-7005920
  • Koordinaattori Annika Härkönen, 050 541 6941
2016/1706ak.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)