Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


26.-28.8.2016 SM-kilpailut Loimaa Ajurikirje

HYVÄ KILPAILIJA!

Tervetuloa Loimaalle Valmennuskeskus Loimihakaan valjakkoajokilpailuihin 26.-28.8.2016. Kilpailuissa ratkotaan SM, alueiden, juniorien ja shetlanninponien mestaruudet. Ilmoittautuneita valjakoita on 40.

HEVOSTARKASTUS kaikille eri mestaruuksiin osallistuville hevosille ja poneille tapahtuu torstaina 25.8. klo 18-20 ajoradan etusuoralla heti tallin takana. Osallistuminen hevostarkastukseen on pakollinen! Hevoset esitetään saapumisjärjestyksessä. Muista ottaa hevospassi mukaan tarkastukseen. Erillistä hevostarkastusta ei ole lauantaiaamuna.

KILPAILUKANSLIA ja BUFFETTI ovat kioskissa maneesin edessä. Kansliassa esitetään rokotustodistukset kaikilta osallistuvilta hevosilta. Huomioi, että groomilta vaaditaan myös seurajäsenyys, joka on pystyttävä todistamaan. Kanslia on auki torstaina 25.8. klo 17-21 ja pe-su klo 9.00 alkaen ja on auki 30 min kilpailun päättymisen jälkeen.

KILPAILUPAIKKA JA VERRYTTELY
Kilpailut alkavat perjantaina klo 9.00. Kouluohjelma ajetaan nurmikentällä paitsi luokka 2, II ponit, joiden 20x40m rata on hiekkakentällä. Kouluverryttely tapahtuu hiekkakentällä sekä nurmipohjaisella kolmiopellolla, jonka kautta siirrytään koulukokeeseen. Kouluverryttelyyn siirrytään maneesin edestä tai ajoradalta kaidesillan yli kohti kolmiopeltoa. (Välitiellä on tuomarien teltat/autot). Koulukokeen jälkeen on kuolaintarkastus kolmiopellolla. Hevosten juoksuttaminen ja ratsastaminen on mahdollista maneesin takana olevalla ns. treenikentällä. Kulku sinne tapahtuu ratsastuskentän kautta.

Lauantain maratonosakokeen A-osuus ajetaan Uitontie-Äijäläntiellä. Siirtymä A:n maalin jälkeen ajetaan Loimihaan pihatietä pitkin ja ajoradalle saavuttaessa hevonen esitetään 30 m matkan ravissa, jonka jälkeen eläinlääkäri tarkastaa hevosen radalla. Sen jälkeen valjakko siirtyy ratsastuskentälle tauolle ennen B-osuuden alkua. B-osuuden jälkeen hevonen tarkastetaan ajoradalla uudestaan. Luokat 1-2, jotka ajavat ainoastaan kestävyyskokeen B-osuuden, käyvät näyttäytymässä ajoradalla eläinlääkärille ennen starttia. Estealueita on 7. Estepiirroksista selviää, mitkä portit/esteet kukin luokka ajaa. Estepiirrokset löytyvät käsiohjelmasta. EMIT-kortit noudetaan kansliasta ennen starttia. Sieltä jaetaan myös heijastinliivit niille luokille, joilla on laukkakielto maratonesteillä. Tarkkuusosakoe ajetaan sunnuntaina nurmikentällä klo 10 alkaen ja rataan saa tutustua siististi pukeutuneena tai kilpailuasussa klo 8.30 alkaen. Verryttely tapahtuu hiekkakentällä/kolmiopellolla. Esitä stewardille kahdeksikko ravissa ennen suoritustasi. Kuolaintarkastus tapahtuu suorituksen jälkeen.

RADANNÄYTTÖÄ ei järjestetä, vaan jokainen saa tutustua reittiin itsenäisesti reittiselosteen mukaisesti. Ratamestarin info on perjantaina klo 18 tallin pihassa. Huom! A-osuuden alkuosaan, joka kulkee heinäpellolla saa tutustua vain jalan!

LÄHTÖAJAT koulukokeen osalta löytyvät www.loimihaka.fi, uutiset ja tapahtumat -palstalta ja Facebookista sekä valjakkonetistä. Tulokset tulevat samoille sivuille.

SAUNA JA ILLANVIETTO
Torstai-iltana on SM-kuskien ja groomien kokoontuminen pihateltassa hevostarkastuksen jälkeen klo 20. Pihasauna ja 10 hengen palju lämpiävät sekä perjantai- että lauantai-iltana, uikkarit siis mukaan  Perjantaina on mahdollista osallistua yhteiseen grillailuun tuomalla omat grillattavat. Lisäksi Loimuran buffetti myy salaattiannoksia (sis. vihreä salaatti + perunasalaatti) hintaan 5 €/annos. Kilpailukansliaan voi ilmoittautua vielä perjantaina klo 12 mennessä illanviettoon, hinta 25 €/hlö, 5-10 v. lapset 15 €. Illallisrannekkeiden tulee olla ranteessa illanviettoon saavuttaessa. Lauantain illanvietto vietetään tallin pihassa olevassa hallissa/teltassa ja illan viihdyttäjänä toimii Capo 2 band.

PALKINTOJENJAKO Koulun ja maratonin palkinnot jaetaan lauantaina illanvietossa. Sunnuntaina palkinnot jaetaan tarkkuusosakokeen jälkeen tulosten selvittyä luokissa 1, 2, 5 ja 6. Luokat 9 ja 11 alkavat klo 13. Palkintojenjako tapahtuu koulunurmella. Mestaruusluokkien valjakot osallistuvat palkintojenjakoon ajaen ja luokan 1 kuskit jalan.

KARSINAT: Pääosa hevosista majoittuu talliin. Pienet ponit majoittuvat tallin päädyssä oleviin shettiskarsinoihin ja osa hevosista on ulkokarsinoissa tallin takana. Niissä ei ole ruokinta/juoma-astioita eli ottakaa omat mukaan! Tarhat ovat vain Loimihaan hevosten käytössä ja osa estealueina. Tallin sisääntulossa ovessa on piirretty karttakuva karsinapaikoista ja karsinoista löytyy kyltit hevosen nimellä. Karsinat siivotaan itse, mutta niitä ei tule tyhjentää/kääntää kokonaan. Tallivastaavana toimii Moona, jonka tavoittaa Loimihaan puhelimesta 0400-805285.

VARUSTEET säilytetään karsinoiden edessä siististi. Älkää jättäkö väkirehuja karsinoiden eteen, sillä Mikko-possu syö kaiken! (Mikko ulkoilee päivittäin, mutta ei kilpailujen aikana) Ulkokarsinoista yksi on varusteita/rehuja varten ja yksi karsina on varakarsinana, jos joku karsina esim. rikkoutuu. Sisällä on Treating Box – karsina, johon ei saa laittaa varusteita! Moona näyttää tarvittaessa säilytyspaikkoja väkirehuille yms. Vaunuparkki on maneesissa. .

PYSÄKÖINTI Autot (myös toimihenkilöiden) pysäköidään ajoradalle ulkoreunaan vinoparkkiin kuivurinpuoleiselle sivulle. Trailerit ja peräkärryt viedään takapellolle heti, kun mahdollista. Takapellolle ajetaan ajorataa pitkin opasteita seuraten.

SÄHKÖPAIKAT ovat vain sähköpaikan varanneille. Soittakaa tullessanne Hannulle, kun lähestytte Loimaata p. 040-8607600

MAJOITUS JA WC:T maneesin takaosa on telttailijoita varten. WC ja suihku löytyy tallin takaosasta ja PuuCee turvekatoksen vierestä. Yksi siirtovessa on kentän laidalla ja toinen kuivurin lähellä.

KENGITTÄJÄ Joni Laine p.041-5441676 palvelee kilpailijoita tarpeen tullen kisojen ajan.

Lämpimästi tervetuloa Loimihakaan!

T:Leena Kalalahti, kilpailusihteeri p.040-8618806

2016/2608ajuri.txt · Viimeksi muutettu: 2016/08/24 08:37 / oiv