Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


VALJAKKOVIIKONLOPPU 23.-24.1.2016 Hauholla Hahkialan Uiskolassa

Teemana Voidaan Hyvin ja Onnistutaan!

Ell Mirjami Miettinen ja Ravintovalmentaja, PT Elina Tuomisto luennoivat

Mitä oikeastaan hyvinvointi merkitsee onnistumiseen kisapäivinä ajurin, groomin, ponin /hevosen, ponin tai hevosenhoitajan, toimihenkilön ja jopa kilpailun järjestäjänkin kannalta? Saat vinkkejä ja vastauksia Valjakkoviikonloppuna Hauholla Hahkialan Uiskolassa.

Viikonlopun aikana lounaasta lounaaseen tarjolla:

Aloitamme lauantaina 23.1.2016 lounaalla klo 11:00 ja tilaisuus päättyy sunnuntaina 24.1.2016 klo 12:00 alkavaan lounaaseen. Lounaitten välissä on tarjottimella kiinnostavia paloja kilpakumppanin hyvinvoinnista aina siihen omaan kisakuntoon, keskittymiseen ja jaksamiseen asti. Varaa paikkasi ja ilmoittaudu 28.12.2015 mennessä!

Hyvinvointipaketti sisältää

  • 2 buffet lounasta, kokouskahvit/teet, buffet illallisen (illallisen yhteydessä palkintojenjako), buffet aamiaisen, majoittumisen 2 hh
  • ELL Mirjami Miettisen luennon /keskustelutilaisuuden aiheesta ”Kuolaimen ja suitsien sovituksesta sekä ponin/hevosen suun terveydestä”. Voit lähettää etukäteen kysymyksiä ja kuvia tuire.suvanto@fonecta.com, keskusteluun on varattu aikaa ja toivomme aktiivista osallistumista.
  • Ravintovalmentaja PT Elina Tuomiston luennon: Urheilijan ravintokoostumus eli miten valmistaudut kilpailuun etukäteen ja miten kisapäivinä säädät energiatasosi siten, että olet parhaimmassa kisakunnossa roolista riippumatta.
  • Bonuksena kaikille osallistujille Kehonkoostumismittaus, josta saadaan lihas- ja rasvaprosentti, viskeraalirasva (sisäelinten ympärillä oleva rasva) ja BMI. Jokainen saa mittauksesta raportin.
  • Saunamaailman: Saunomisen Kelluvassa saunassa / Rantasaunassa ja kylpemisen Chymoksen vanhassa tammisessa viinitynnyrissä! Lämmin kylpy Viinitynnyrissä on taatusti unohtumaton elämys! Uikkarit siis mukaan :)
  • Kisakauden 2016 infon

Valjakkoviikonloppu maksetaan viimeistään 28.12.2015 mennessä Valjakkoajourheilun Tuki ry:n tilille Nordea FI17 1590 3000 2002 77.

Hyvinvointipaketin hinta on 198 €/hlö. Lisämaksusta voit varata yhden hengen huoneen, hinta + 30€, jolloin paketin hinta on 228 €/hlö. Lisämaksulliset ruokajuomat ja muut mahdolliset tilaukset maksaa jokainen itse.

Ilmoita myös Tuirelle sähköpostilla seuraavat tiedot ilmoittautumisesta: Sukuja etunimi ja huonetoverisi nimi tai mikäli varaat yhden hengen huoneen.

Jälleen kerran paikkoja on rajoitetusti ja ne varataan maksujärjestyksessä. Uiskolan osoite on Viittakiventie 75, 14700 Hauho, http://www.uiskola.com.

Mikäli suosio on vähintäänkin yhtä suuri kuin viimeksi, niin majoitustiloina käytämme myös Hahkialan Kartanon majoitustiloja.

Nähdään Valjakkoviikonloppuna Hauholla, lämpimästi tervetuloa!

Valjakkoajourheilun Tuki r.y.

psta Tuire

tuire.suvanto@fonecta.com Tiedustelut mielellään sähköpostitse, tarvittaessa myös puhelimitse 0400 632153.

2016/valjakkoviikonloppu.txt · Viimeksi muutettu: 2016/07/25 19:42 (ulkoinen muokkaus)