Ypäjän valjakkoajokilpailut - SM 2020 21.-23.8.2020 kilpailijatiedote

Tervetuloa kilpailemaan Ypäjälle 21.-23.8.2020!

Mukaan on ilmoittautunut 27 valjakkoa, joista 9 kilpailee hevosyksiköiden Suomen mestaruudesta ja 4 poniyksiköiden Suomen mestaruudesta sekä kolme valjakkoa valtakunnallisesta aluemestaruudesta.

Hevoset majoittuvat maneesitalliin.

Koulukoe suoritetaan Juhlakentällä, kestävyysosakokeen matkaosuus hiittiradalla ja estealueet sijaitsevat raviradan ympäristössä hevosurheilualueella. Tarkkuuskoe kilpaillaan nurmipohjaisella Derbykentällä.

Mestaruusluokat kilpaillaan kaikkina päivinä klo 12 jälkeen eli lounastauon päätyttyä.

Pysäköinti kilpailualueella tapahtuu Sujuvassa päiväkävijöillä, majoittuvien kuljetuskalusto ajetaan tallien parkkipaikoille.

Covid19 ohjeistus

Hevosopiston kesä-syyskuun 2020 tapahtumat järjestetään poikkeusjärjestelyin ja jokaisen tapahtumiin osallistuvan vastuulla on, että toimimme vastuullisesti ja viranomaisten ohjeiden mukaan. Näin varmistamme kilpailuiden sujuvan toteuttamisen myös loppuvuoden 2020 aikana.

Noudatamme toiminnassamme Suomen hallituksen ja viranomaisten voimassa olevia linjauksia, Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 14.5.2020 antamaa ohjetta sekä SRL:n päivittyviä ohjeita. OKM&THL ohje koronavirustartuntojen ehkäisemisestä yleisötilaisuuksien ja yleisten kokoontumisten yhteydessä.

Kilpailuihin saapuvat kilpailijat:

Pyydämme ilmoittamaan etukäteen kaikkien kilpailijan mukana saapuvien henkilöiden tiedot (nimi, yhteystieto) päivitettävävä sähköisellä lomakkeella.

Kilpailut järjestetään Hevosopiston urheilualueella, jonne elokuussa on vapaa pääsy, mutta pyydämme katsojiksi saapuvia lunastamaan maksuttoman lipun nettikaupasta ennen alueelle saapumista: https://www.hevosopisto.fi/ Tällä varmistamme myös katsojien yhteystietojen keräämisen mahdollisen koronaviruksen vuoksi. Lippu lunastetaan Hevosopiston etusivulta, palvelun tarjoajana toimii Liveto.

Talleihin vain välttämättömät henkilöt, vältä turhaa oleskelua Hevosopiston talleissa.

Kilpailukanslia palvelee myös puhelimitse ja sähköpostilla fyysisen asioimisen minimoimiseksi. Lähtölistat löytyvät

Muista:

 • huolehtia käsihygieniasta
 • pidä turvavälit, myös talleissa
 • vältä yhteenkokoontumisia

Toivomme kaikkien tapahtumaan osallistuvien noudattavan näitä ohjeita, jotta pystymme varmistamaan voimassa olevien kokoontumisrajoitusten noudattamisen kilpailualueella kilpailun aikana.

Ajomestarissa palvelee kahvio ja illanvietto järjestetään lauantaina Oppilasruokalassa. Illalliskortin hinta on 25€, 7-12v. lapsilta 12 €, myytävänä kansliassa lauantaihin klo 11 asti.

Kengittäjä on kilpailun aikana paikalla hevosurheilualueen valjastuskatoksella ja hänet tavoittaa päivystävästä kengittäjän numerosta 040 905 2220 / Riku Järveläinen

Hevostarkastus järjestetään maneesitallin/opistohallin edessä perjantaina klo 8.30-9.00 vain SM-luokkiin osallistuville hevosille ja poneille.

Ohjelma

torstai 20.8.

 • kanslia auki hevosurheilualueella klo 18-20.
 • Kanslian puhelinnumero on 040 3563 983 (käytössä vain kilpailun aikana)
 • HEVOSPASSIT jätetään kansliaan kilpailujen ajaksi. Jos hevosta täytyy kuljettaa kilpailujen aikana, muista ottaa kuva tai kopio passista.

perjantai 21.8.

 • 8.30 hevostarkastus SM hevosille maneesitallin edessä
 • 9.00 kanslia ja kahvio Ajomestarissa aukeavat
 • 10.00 koulukokeet alkavat juhlakentällä
 • 11-16 lounaskeittoa tarjolla Ajomestarissa
 • 17.00 ratamestarin info kanslian edessä

lauantain 22.8.

 • 9.00 kanslia aukeaa – EMIT haetaan täältä!
 • 10.00 kestävyyskoe alkaa (Mestaruusluokat iltapäivällä)
 • 20.00 illanvietto ja koulukokeen & maratonin palkintojenjako Oppilasruokalassa

sunnuntai 23.8.

 • 10.00 tarkkuuskoe alkaa derbykentällä. Muiden kuin mestaruusluokkien kokonaiskilpailun palkintojenjako tapahtuu ennen lounastaukoa Derbykentällä Tarkkuuskokeen palkinnot ovat noudettavissa kansliasta.
 • Palkintojenjako mestaruusluokille tapahtuu iltapäivällä Derbykentällä heti tulosten ratkettua.

Kiitos osallistumisestanne ja turvallista kotimatkaa!

2020/2108ak.txt · Viimeksi muutettu: 2020/08/19 11:55 / oiv