Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


2.-4.7. SJ-Talli/ SRS AJURIKIRJE

Tervetuloa Salon Ratsastusseura ry:n järjestämiin valjakkoajokilpailuihin Salon Halikkoon, SJ tallille, osoite: Rivometsäntie 11

AJO-OHJEET JA PAIKOITUS

Katso ajo-ohjeet sivulta http://www.sjtalli.fi kohdasta sijainti. Navigaattoriin kannattaa kirjoittaa: Kokkilantie (päivitetyissä versioissa paikkakunta Salo) Hevostrailereiden ja peräkärryjen paikoitus ja purku ovat vesiesteen takana pellolla. Henkilöautot  samalle peltolohkolle autotien puolelle.

KILPAILUKANSLIA

Kilpailukanslia on valkoinen kuorma-auto maneesin takana. Huom! Autossa on myös tulospalvelu, jolle on annettava täydellinen työrauha.

Kanslia on avoinna to klo 20-21.00 ja pe klo 8.00 – 1h koulukokeen päättymisen jälkeen. Kaikkien hevosten passit jätetään kansliaan tarkistettavaksi ja ne saa takaisin tarkistuksen jälkeen perjantaista alkaen.

Kanslian puh. 044-2405032 Anna Pajanen tai Veera Leivo 0400-586328

HEVOSTEN MAJOITUS

Hevoset majoitetaan SJ tallin tallirakennukseen ja katoksiin rakennettuihin tilapäiskarsinoihin. Karsinoissa on turvekuivitus, kuiviketta saa ottaa turvevarastosta tallin päädystä. Lannat tyhjätään minilantalaan, joka on tallin päätykulman takana. Karsinat puhdistetaan normaalisti lähtiessä.

Vesi on katkaistu koko tallialueelta suurimman osan ajasta. Kaikki vesi otetaan säiliöistä ja sinisistä tynnyreistä. Muistathan ottaa omat astiat mukaan.

Tallivastaava: Roosa Järvi 045-1299515

PESEYTYMINEN

Kokkilan sauna ja uimaranta sijaitsee n. 15min ajomatkan päässä tallialueelta. Ajo-ohje: tallin hiekkatieltä käänny asfalttitielle vasemmalle. Uimaranta on Kokkilan lossin läheisyydessä. Osoite: Kokkilantie 880. P. (02) 778 4778.

Uimarannan sauna on avoinna klo 12-21. Hinnat, vain käteismaksu: 3€ aikuiset, lapset ja opiskelijat 1,50€ ja alle 6-v ilmaiseksi.

Ilman pikkuautoja olevat pyrkikää pääsemään kimppakyydeillä.  

VAUNUT JA VARUSTEET

Vaunut säilytetään maneesissa (kulku suuresta ovesta). Ota omat valjastelineet mukaan. Tallissa on rajoitettu määrä tilaa varusteille. Tarvittaessa valjaiden säilytys maneesissa. HUOM! Turvallisuuden vuoksi hevosia ei saa viedä lainkaan maneesiin. Perjantaina ja sunnuntaina vaunut kiinnitetään ja irrotetaan esteiden 1 ja 3 välissä pellolla. Lauantaina hiekkakentällä.

KILPAILUPAIKAT

Huom! Koulukokeiden aikana maneesin ja tallin välinen reitti on suljettu. Kaikki hevosten ja ihmisten kulku silloin kiertäen Sannan talon takaa. Perjantain koulukoe alkaen klo 9.00 ajetaan hiekkapohjaisella kentällä ja suoritukseen lähdetään kentän sisältä. Ennen suoritusta kaikilla valjakoilla on hetki aikaa ajaa radalla ennen suoritusta. Varsinainen verryttely tapahtuu pellon takaosassa. Myös torstai-illan mahdolliset ajot ja ratsastukset pellon takaosassa.

Valjakkotarkastus  luokille 1, 2 ja 3 on ennen omaa starttia. Tarkastuspaikka on kahden puomin välissä kumpare esteen takana.

Lauantain kestävyyskoe, alkaen klo 10.00 ajetaan tallin alueella sora- ja nurmipintaisilla pohjilla. EMIT-kortit saa kansliasta ennen starttia. Suorituksen jälkeen EMIT-kortti tulee palauttaa välittömästi kansliaan.

Huom! Luokilla 1 ja 2 on laukkakielto kestävyyskokeen aikana. Groomilla tai kuskilla on oltava huomioliivit, jotka saa kansliasta.

Kilpailussa on käytössä valvottu verryttely: Takapellon keskiosassa on puomeilla merkattu verryttelyalue, johon saa saapua n.30 min. ennen B:n starttia. Valjakko saa käyttää verryttelyajan haluamallaan tavalla. Käytössä ei ole verryttelyestettä. Huomioi ajankäytössä, että eläinlääkärille tulee esittää ravi merkityssä kohdassa ja stewardi tarkistaa varustuksen. 

Sunnuntain tarkkuuskoe, alkaen klo 10.00 ajetaan hiekkapohjaisella kentällä. Rataan saa tutustua lauantai illasta alkaen. Aika ilmoitetaan erikseen. Verryttely tapahtuu nurmialueella. Esitä kahdeksikko ajaen stewardille ennen suoritusta. Kuolaintarkastus suorituksen jälkeen.

KESTÄVYYSKOKEEN RADANNÄYTTÖ

Rataan tutustutaan itsenäisesti. Reittiseloste ja muut tarvittavat materiaalit saat kansliasta. Kanto esteeseen ei saa tutustua koulusuoritusten aikana.

Lisäksi kaikille yhteinen ratainfotilaisuus maneesissa perjantaina 18.00.

HEVOSTEN TARKASTUKSET

Jos koulukokeessa havaitaan epäpuhtautta valjakon liikkeissä, ilmoitetaan siitä kuskille ja eläinlääkäri tarkastaa hevosen erikseen lauantaiaamuna. Maratonin valvotussa verryttelyssä eläinlääkärille esitetään ravi merkatussa kohdassa ja  B-osuuden jälkeen hevosten syke mitataan ja tarvittaessa tarkistetaan muuten. 

PALKINNOT

Kaikille osakokeissa sijoittuneille ruusukkeet ja hyvät esinepalkinnot. Kokonaiskilpailussa sijoittuneille kutsunmukaiset palkinnot.

Koulukokeen palkintojen jako on perjantaina maneesissa n.17.30 ilman hevosia. Lauantain kestävyyskokeen palkinnot jaetaan illanvietossa. Sunnuntain tarkkuuskokeen palkinnot jaetaan kahdessa osassa.

Koko kisojen parhaan koulutuloksen saavuttanut valjakko palkitaan erikoispalkinnolla.

Kumpare esteellä, jossa kaikille luokille ovat samat portit, palkitaan nopein poni- ja hevosvaljakko. HUOM! Ei koske luokkia 1 ja 2.

Kilpailun aikana palkitaan este 1:llä reilukuski, jonka valitsee estetuomari 1 ja 2 luokan valjakoista.

Tarkkuudessa palkitaan ratamestarin päätöksellä taitava kuski.

Myös maratonissa sijoittuneiden valjakoiden groomit palkitaan yllätyspalkinnolla.

CAFE

Hyvin varusteltu SJ tallin cafe palvelee maneesissa. Muistathan varata käteistä mukaan! (Käytössä myös korttimaksu, mutta sen toimivuus epävarmaa)

Cafe avoinna kilpailuiden aikana pe aamusta lähtien.Perjantaina  7.30-9.00 ja lauantaina-sunnuntaina 8.00-9.30 aamupala hintaan 5€. Tarjolla myös lounas jokaisena päivänä 5€.

ILLANVIETTO

Järjestämme maneesissa pienimuotoisen illanvieton. Hinta 10€ maksetaan saapuessa illanviettoon.OPM.

KÄYTÄNNÖN ASIOITA

WC on sisällä tallissa ja maneesin tienpuoleisessa päädyssä bajamaja. Tupakointi on sallittu ainoastaan bajamajan läheisyydessä. Tumpit pieneen kottikärryyn.

Kengittäjä: Ilkka Loponen 050-527 2197. Puhelinpäivystys pe ja su (paikalle tuloaika n. 30 min.) La päivystys paikan päällä.

Koirat pidetään kisapaikalla kytkettyinä ja jätökset on korjattava roskiksiin.

YHTEYSTIETOJA

  • Kilpailunjohtaja: Sanna Järvelä 044-7229320
  • Tuomariston puheenjohtaja: Tuire Suvanto 0400-632153
  • Tallivastaava: Roosa Järvi 045-1299515
  • Turvallisuuspäällikkö: Veera Leivo 0400-586328
  • Koordinaattori: Annika Härkönen 050 541 6941

 

2021/0407ak.txt · Viimeksi muutettu: 2021/06/30 21:04 / oiv