Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


Ohjeita A- ja B-renkaiden maajoukkuevalmennukseen 2021

Maajoukkuevalmennus on tarkoitettu kansainvälisellä tasolla kilpaileville (A-rengas) ja kansainväliseen kilpailemiseen tähtääville valjakoille (B-rengas), jotka sitoutuvat määrätietoiseen valmentautumiseen ja kilpailemiseen.

Haku 1.8. -20.9.2020

Valmennushaku

Maajoukkuevalmennuspaikat täytetään hakemusten ja katsastusten perusteella. Valjakkoajon valmennuskausi 2021 alkaa 21.9.2021 ja päättyy vuoden 2022 valmennushaun päättyessä.

Maajoukkuevalmennuksiin liittyvistä yleisistä asioista tiedotetaan osoitteessa http://www.ratsastus.fi
Maajoukkuevalmennuskutsut julkaistaan ja valmennuksiin ilmoittaudutaan KIPAn kautta.

Maajoukkuevalmentajat:

A-renkaan maajoukkuevalmentaja varmistuu alkusyksystä ja B-renkaan valmentajana toimii Ben Simonsén. Molemmilla valmentajilla on oma valmennusryhmä.

Valmennuspäivämäärät

Valmennusten päivämäärät löytyvät KIPAsta

Maajoukkuevalmennukseen hakeutuvilta edellytetään seuraavaa:

- Sitoutuminen valmentautumiseen, ts. osallistuminen valmennuksiin ja työskentely leirien välillä valmentajan antamien ohjeiden mukaisesti henkilökohtaisen valmentajan ohjauksessa.

- Oman tason kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin osallistuminen.

Ennen hakeutumista maajoukkuevalmennukseen, arvioi realistisesti mahdollisuutesi sitoutua ajallisesti ja taloudellisesti tavoitteelliseen kilpavalmennukseen ja kilpailemiseen. Valmentautuminen kansainväliseen kärkeen edellyttää pitkäaikaista sitoutumista sekä valmentajilta, valmennettavilta että heidän taustaryhmiltään. Henkilökohtaisen valmentajan ja maajoukkuevalmentajan tapaaminen joillakin leireillä on suotavaa.

Valmennuksen tuloksellisuuden arviointi tehdään vuosittain kilpailukauden jälkeen. Valmennusryhmien kokoonpanoa tarkistetaan säännöllisesti saavutettujen tulosten ja valmentajien suositusten mukaisesti.

Maajoukkevalmentajat voivat halutessaan kesken kauden tehdä muutoksia valmennusryhmiin.

Maajoukkuevalmennettavat voivat halutessaan osallistua liittovalmennuksiin valitsemallaan ponilla tai hevosella.


Valmennusten poisjäännit ja varapaikat:

Valmennuspaikat ovat valjakkokohtaisia. Poisjäännit valmennuksista on ilmoitettava valmennusvastaavalle mahdollisimman aikaisin. Poisjäännin syy on ilmoitettava. Ilmoittautumisajan päätyttyä poisjäännistä on esitettävä lääkärin tai eläinlääkärin todistus.

Jos maajoukkuevalmennukseen nimetty valjakko jää pois valmennuksesta, tilalle kutsutaan mj-valmentajien mahdollisesti nimeämät varavaljakot. A-ryhmän valmennukseen jääville vapaille paikoille voidaan ottaa myös B-ryhmään valittuja valjakoita. B-ryhmän valmennuksiin jääville vapaille paikoille voidaan ottaa A-ryhmään tai aluevalmennukseen kuuluvia valjakoita. Jos olet halukas käyttämään vapaita paikkoja, ota yhteyttä lajikomitean valmennusvastaavaan.

Tiedustelut:

Valmennuksiin ja varapaikkoihin liittyvät tiedustelut valjakkoajon lajikomitean valmennusvastaavalta.

Valmennusvastaava:
Ben Simonsén
p. +358400 506 484
ben.simonsen@gmail.com

2021/maajoukkuevalmennusohjeita.txt · Viimeksi muutettu: 2021/02/06 19:31 / leena