Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


1.–3.7. Salo, kansallinen/alue SM Ajurikirje

Tervetuloa Salon Ratsastusseura ry:n järjestämiin valjakkoajokilpailuihin Salon Halikkoon SJ tallille, osoite: Rivometsäntie 11. Tallin pitopaikkatunnus on FI000008085251.

SJ Driving on alue- ja kansallisen tason kilpailu, jossa ratkotaan myös Suomenmestaruudet. Perjantaina ja lauantaina kilpaillaan SJ Tallilla: Perjantaina kaikki luokat ajavat koulukokeen ja luokat 1-5 tarkkuusosakokeen. Lauantaina kaikki luokat ajavat kestävyyskokeen eli maratonin. Sunnuntaina SM-luokkien finaali: Tarkkuuskoe ajetaan Salon Urheilupuistossa. SM-finaali alkaa tasan klo 11 ja YLE lähettää tunnin ajan eli klo 12 asti suorana monikameratuotantona valjakkokilpailua. Valjakkoajon SM-kilpailu on osa SM-viikon tapahtumaa https://sm-viikko.fi.

AJO-OHJEET JA PAIKOITUS TO-LA, SU SM-LUOKKIIN OSALLISTUJAT

Katso ajo-ohjeet sivulta http://www.sjtalli.fi kohdasta sijainti. Navigaattoriin kannattaa kirjoittaa: Kokkilantie (päivitetyissä versioissa paikkakunta Salo).

Hevostrailereiden ja peräkärryjen paikoitus ja purku ovat vesiesteen takana pellolla. Henkilöautot samalle peltolohkolle autotien puolelle.

Sähköpaikan lunastaneille ohjeistetaan paikat maneesin parkkialueelta ja pihapiiristä.

SM luokkiin osallistuvilla on mahdollisuus siirtyä jo lauantaina urheilupuistoon samalla karsina- ja sähköpaikkamaksulla, ks. Hevosten majoitus SRS:n tallissa. Tiedustelut ja varaukset suoraan Sannalle.

HEVOSTARKISTUS SM LUOKISSA KILPAILEVILLE HEVOSILLE JA PONEILLE

Torstaina klo 19.00 alkaen hiekkakentällä. Hevospassit mukaan.

KILPAILUKANSLIA

Kilpailukanslia on valkoinen kuorma-auto maneesin takana. Huom! Autossa on myös tulospalvelu, jolle on annettava täydellinen työrauha.

Kanslia on avoinna to klo 20 - 21 ja pe - la klo 8 - 1h osakokeiden päättymisen jälkeen. Kaikkien hevosten passit jätetään kansliaan tarkistettavaksi ja ne saa takaisin lauantaina aamusta lähtien.

Kanslian puh. 044-2405032 Anna Pajanen tai 0400-586328 Veera Leivo.

HEVOSTEN MAJOITUS

Hevoset majoitetaan SJ tallin tallirakennukseen ja katoksiin rakennettuihin tilapäiskarsinoihin. Karsinoissa on turvekuivitus, kuiviketta saa ottaa turvevarastosta tallin päädystä. Lannat tyhjätään minilantalaan, joka on tallin päätykulman takana. Karsinat puhdistetaan normaalisti lähtiessä.

Vesi on katkaistu koko tallialueelta suurimman osan ajasta. Kaikki vesi otetaan säiliöistä ja sinisistä tynnyreistä. Muistathan ottaa omat astiat mukaan.

Tallivastaava: Roosa Järvi 045-1299515.

SM luokkiin osallistuville lisätiedot suoraan Sannalta 044-7229320.

PESEYTYMINEN

Kokkilan sauna ja uimaranta sijaitsee n. 15 min ajomatkan päässä tallialueelta. Ajo-ohje: tallin hiekkatieltä käänny asfalttitielle vasemmalle. Uimaranta on Kokkilan lossin läheisyydessä. Osoite: Kokkilantie 880. P. (02) 778 4778.

Uimarannan sauna on avoinna klo 12-21. Hinnat, vain käteismaksu: 3€ aikuiset, lapset ja opiskelijat 1,50€ ja alle 6-v ilmaiseksi.

Ilman pikkuautoja olevat pyrkikää pääsemään kimppakyydeillä.

VAUNUT JA VARUSTEET

Vaunut säilytetään maneesissa (kulku suuresta ovesta). Ota omat valjastelineet mukaan. Tallissa on rajoitettu määrä tilaa varusteille. Tarvittaessa valjaiden säilytys maneesissa.

HUOM! Turvallisuuden vuoksi hevosia ei saa viedä lainkaan maneesiin.

Perjantaina vaunut kiinnitetään ja irrotetaan esteiden 1 ja 3 välissä pellolla. Lauantaina hiekkakentällä.

KILPAILUPAIKAT

Perjantain koulukoe alkaen klo 9.00 ajetaan hiekkapohjaisella kentällä. Muut paitsi SM luokat lähtevät suoritukseen kentän sisältä. Varsinainen verryttely tapahtuu pellon takaosassa.

Myös torstai-illan mahdolliset ajot ja ratsastukset pellon takaosassa.

Koulukokeen jälkeen kuolaintarkastus ja vaunumittaus. Luokat 1-5 jatkavat tarkkuuskokeeseen.

Lauantain kestävyyskoe, alkaen klo 10.00, ajetaan tallin alueella sora- ja nurmipintaisilla pohjilla. EMIT-kortit saa kansliasta ennen starttia. Suorituksen jälkeen EMIT-kortti tulee palauttaa välittömästi kansliaan.

Huom! Luokilla 1 ja 2 on laukkakielto kestävyyskokeen aikana. Groomilla tai kuskilla on oltava huomioliivi, jonka saa kansliasta.

Kilpailussa on käytössä valvottu verryttely: Takapellon keskiosassa on puomeilla merkitty verryttelyalue, johon saa A osuuden starttiajan. Sitä ennen on käytävä takapellolla eläinlääkärin tarkastuksessa valjastettuna. Verryttelyn aika on 20 min. Valjakko saa käyttää ajan haluamallaan tavalla. Takanurkassa pellolla on lämmittelyeste, joka on ajettavissa 5 min tauon jälkeen.

SM LUOKKIEN sunnuntain tarkkuuskoe, alkaen tasan klo 11.00, ajetaan hiekkapohjaisella kentällä Salon urheilupuistossa. Rataan saa tutustua lauantai-illasta alkaen. Aika ilmoitetaan erikseen. Verryttely tapahtuu viereisellä hiekkapohjaisella verryttelykentällä. Esitä kahdeksikko ajaen stewardille ennen suoritusta.

KESTÄVYYSKOKEEN RADANNÄYTTÖ

Rataan tutustutaan itsenäisesti. Reittiselosteen ja muut tarvittavat materiaalit saat kansliasta.

KANTO- esteeseen ei saa tutustua koulusuoritusten aikana.

Lisäksi kaikille yhteinen ratamestarin infotilaisuus maneesissa perjantaina 19.00.

PALKINNOT

Kaikille osakokeissa sijoittuneille ruusukkeet ja hyvät esinepalkinnot. Kokonaiskilpailussa sijoittuneille kutsun mukaiset palkinnot.

Koulukokeen ja luokkien 1-5 tarkkuuskokeen palkintojen jako on perjantaina maneesissa klo 18.00 ilman hevosia. Lauantain kestävyyskokeen ja luokkien 1-5 kokonaiskilpailun palkinnot jaetaan tulosten selvittyä maneesissa ilman hevosia. Aika ilmoitetaan viimeistään B-kokeen lähtölistan julkaisemisen yhteydessä.

SM luokkien sunnuntain palkintojen jaosta informoidaan myöhemmin.

Koko kisojen parhaan koulutuloksen saavuttanut valjakko palkitaan erikoispalkinnolla.

Esteellä, jossa kaikille luokille on samat portit, palkitaan nopein poni- ja hevosvaljakko. HUOM! Ei koske luokkia 1 ja 2.

Kilpailun aikana palkitaan este 1:llä reilukuski, jonka valitsee estetuomari 1 ja 2 luokan valjakoista.

Kestävyyskokeessa sijoittuneiden valjakoiden groomit palkitaan yllätyspalkinnolla.

CAFÉ

Hyvin varusteltu SJ tallin café palvelee maneesissa. Käteismaksu tai Mobilepay. Käytössä myös korttimaksu, mutta sen toimivuus ajoittain epävarmaa.

Café avoinna kilpailuiden aikana pe aamusta lähtien. Perjantaina 7.30-9.00 ja lauantaina 8.00-9.30 aamupala hintaan 5€. Tarjolla myös lounas jokaisena päivänä 9€.

ILLANVIETTO

Perjantaina ei järjestetä illanviettoa. Lauantaina illanvietto Rikalanmäellä 20.30 alkaen. Laadukas buffa. Hinta 25€ + ruokajuomat (maksetaan erikseen paikan päällä). Kaikki ovat tervetulleita mukaan, muistattehan myös, että luokkien 1-5 valjakot voivat majoittua sunnuntaihin saakka. Ilmoittautumiset sanna.sjtalli@gmail.com ja maksut etukäteen FI33 5410 0220 1650 81, viimeistään tiistaina 28.6.

KÄYTÄNNÖN ASIOITA

WC on sisällä tallissa ja maneesin tienpuoleisessa päädyssä bajamajat. Tupakointi on sallittu ainoastaan maneesin takana bajamajojen läheisyydessä. Tumpit pieneen kottikärryyn.

Kengittäjä: Ilkka Loponen 050-527 2197. Puhelinpäivystys pe ja su, paikalle tuloaika n. 30 min. Maratonin aikana päivystys Sj tallilla.

Koirat pidetään kisapaikalla kytkettyinä ja jätökset on korjattava roskiksiin.

YHTEYSTIETOJA

  • Kilpailunjohtaja: Sanna Järvelä 044-7229320
  • Tuomariston puheenjohtaja: Tuire Suvanto 0400-632153
  • Tallivastaava: Roosa Järvi 045-1299515
  • Turvallisuuspäällikkö: Veera Leivo 0400-586328
  • Koordinaattori: Annika Härkönen 050- 541 6941

lauantai 11. kesäkuuta 2022

2022/0107ak.txt · Viimeksi muutettu: 2022/06/13 10:57 / oiv