19.-20.8.2023 Keilakunkku® Cup II/III / Urjala / Valjakkoseura Ajurikirje

Lämpimästi tervetuloa kilpailemaan Keilakunkkuun! Viikonlopun aikana ajetaan yli sata tarkkusajostarttia. Mukana on myös useita ensikertalaisia! Luvassa on siis upea kilpailuviikonloppu valjakkoajon parissa!

Kilpailun sujuvuuden ja tapahtuman turvallisuuden vuoksi on tärkeää, että luet tämän kirjeen ajatuksella ja noudatat annettuja ohjeita. Jos joku asia on epäselvää, kysy rohkeasti neuvoa. Toimihenkilöiden yhteystiedot löytyvät tämän kirjeen lopusta.

Kilpailupaikan osoite:

Hessitalli, Kyläsuontie 43, 31720 URJALANKYLÄ

Saapuminen ja tallit:

Kilpailupäivinä maneesin kulmalla on liikenteen ohjaus. Majoittumaan tulevien hevosautojen purku tapahtuu maneesin ympäristössä tai maneesia vastapäätä olevalla nurmialueella. Purkamisen jälkeen majoittuvat autot siirretään ohjeistuksen mukaisille paikoille. Päiväkävijät, tyhjät trailerit ja kilpailijoiden henkilöautot paikoitetaan maneesia vastapäätä olevalle nurmialueelle.

Yöpyvät hevoset majoitetaan talliin, valjaskatoksen ulkokarsinoihin ja katostarhoihin. Karsinoissa on nimilaput ovissa. Karsinoissa on turvekuivitus. Muistathan pakata hevosille omat ruoka- ja juomakupit mukaan. Tallilla ei ole myytävänä heinää. Annetaan hevosille yörauhan ja vältetään liikkumista tallialueella klo 23.00-6.00 välisenä aikana.

Vaunut säilytetään ulkona tallialueen välittömässä läheisyydessä. Huomioi, että tallialueella ei ole varustekarsinoita. Hevosten tavaroita ja rehuja voi säilyttää omassa kuljetuskalustossa tai tallissa niin, että kulkuväylät säilyvät vapaina. Huomioithan, että vaunuja ei säilytetä eikä hevosia valjasteta maneesissa.

Leiriytyminen

Purkamisen jälkeen majoittuvat autot siirretään ohjeistuksen mukaisille paikoille. Muistetaan leirejä pystyttäessä pelastusviranomaisten ohjeistus 4 m turvaväleistä autoille. Ennakkoon varattu sähköpaikka sisältää sähköliittymän yhdelle autolle. Hessitallilla kaikista vesihanoista tulee juomakelpoista vettä. Roskat on toimitettava maneesin kulmalla sijaitseviin roskiksiin. WC t ja suihku löytyvät maneesilta.

Avotulen teko on kielletty ja tupakointi sallittu vain siihen osoitetuilla alueella maneesin kulmalla. Tupakan natsoja ei saa tumpata muualle kuin tuhkakuppeihin!!!

Pidä koirat kytkettynä.

Kilpailukenttä ja verryttelyalueet

Kilpailu ajetaan 42*104 m kokoisella ulkokentällä (hiekka&kumirouhe), verryttely vieressä 40*60 m kentällä (hiekka) tai maneesissa. Luokkien 1 ja 2 aikana laukkaaminen verryttelyssä on sallittu vain maneesissa. Muutenkin toivomme kilpailijoiden huomioivan, että joukossa on paljon kokemattomia valjakoita. Verryttelyalue on käytössä myös perjantai-iltana ajamiseen.

Tarkkuusrataan tutustuminen

Tarkkuusradat rakennetaan talkoilla perjantaina klo 19.00 alkaen ja lauantaina heti kilpailun päätyttyä. Tarkkuusrataan saa tutustua, kun rata on valmis. Rataan tutustuminen päättyy kilpailu aamuna klo 9.45. Rataan saa tutustua pienen hetken myös luokkien päätyttyä ennen palkintojenjakoa ja ennen luokan alkua,kun palkintojen jaot ovat päättyneet.

Paperiton kilpailu

Järjestäjät pyrkii vähentämään paperilla jaettavaa informaatiota. Kilpailun virallinen tiedotuskanava on ajureiden whatsapp ryhmä, johon ajurit voivat liittyä alla olevan QR-koodin kautta tai tästä linkistä

Jos jollain ajurilla ei ole käytössä whatsappia, niin hänen pitää löytää tiimistään vastuuhenkilö, joka ryhmään liittyy. Ratapiirros ja tulokset julkaistaan whatsapp ryhmässä ja http://www.keilakunkku.fi.

Käythän täyttämässä ennakkoon kuuluttajalomakkeen tästä LINKISTÄ.

Palkintojenjako

Luokkien palkintojenjaot järjestetään välittömästi luokan päätyttyä. Sunnuntain luokan palkintojenjaon jälkeen järjestetään myös kyseisen luokan CUP-palkintojenjako. Palkintojenjakoon saavutaan ajaen.

Jokaisessa Keilakunkussa palkitaan erikseen kaikki kilpailuun osallistuneet juniorit. Junioriruusukkeet jaetaan luokan 3 (Keilakunkkujuniori) palkintojenjaon yhteydessä johon kaikkia juniorikilpailijoita pyydetään saapumaan ohjeiden mukaisesti (voi tulla myös ilman ponia jos odotuksesta tulisi ponille kovin pitkä).

Kanslia

Kilpailukanslia on virtuaalinen, WhatsApp numerossa 044 - 707 7366

  • Groomien jäsentodistukset: ota kuva groomin kortista, kirjoita kommentiksi alle valjakon numero(t)
  • Rokotustodistukset: tarvitaan vain osalta hevosista (jos rokotustieto Kipasta puuttuu), tarvittava lista (hevosten nimet) julkaistaan kilpailijaryhmässä. Ota kuva hevosen rokotustodistuksesta (hevosen nimen olisi hyvä näkyä jos mahdollista) ja laita kommentiksi vielä mukaan valjakkonumero.

Kaikki tiedot on toimitettava viimeistään perjantaina 18.8. Laitathan viesteihin vielä oman nimesi, koska kaikkien puhelinnumerot eivät ole kanslistin yhteystiedoissa.

Huomioithan että hevosen kaikki asiapaperit (myös rokotustodistus) on esitettävä pyydettäessä kilpailupaikalla.

“Get Together” ja sauna

Lauantai iltana klo 17-19 lämpiää Urjalan kyläsauna Rutajärven rannassa. Ilmoittautumiset saunomiseen lauantaina klo 15 mennessä buffan luona olevaan listaan, niin saadaan kyydit saunalle koordinoitua.

Lauantaina vietämme yhdessä mukavaa “Get Together” iltaa klo 20 alkaen punaisella ladolla tai sateen sattuessa maneesissa. Tarjolla alkumaljat ja pientä suolaista alkupalaa. Sen jälkeen grilli lämpiää. Omat grillattavat ja juomat mukaan. Hessitalli tarjoaa salaatin ja patonkia.

Buffa:

Kilpailun aikana punaisessa ladossa toimii herkullinen buffa.

TÄRKEÄT PUHELINNUMEROT:

  • Kilpailunjohtaja Virpi Tunninen +358 44 707 7366
  • Tuomariston puheenjohtaja Heikki Mikola +358 40 7567458
  • Stewardi Heidi Sinda +358 40 5861937
  • Ratamestari Carita Ojala +358 45 2353373

Kuvaamme ja julkaisemme kilpailijoiden suorituskuvia sosiaalisessa mediassa. Jos et halua kuvaasi julkaistavan, ilmoitathan siitä järjestäjälle.

Tervetuloa Keilakunkkuun! / Valjakkoajoseura ry. ja Hessitalli

Seuraa kilpailua myös Facebookissa (@Keilakunkku) ja Instagramissa!

2023/1908ak.txt · Viimeksi muutettu: 2023/08/17 07:40 / oiv