Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


27.-28.04.2024 YR / Ypäjä Ajurikirje

Tervetuloa Ypäjän Ratsastajat ry:n järjestämiin alue- ja kansallisen tason valjakkokilpailuihin Ypäjälle 27.-28.4.2024

Ilmoittautuneita on ilahduttavat 50 valjakkoa – mukava aloitus kilpailukaudelle!

Muistathan vielä lukea Kipasta kohdan erityismääräykset. Vain Kipassa ilmoitetut tiedot esim.yhteisten varusteiden käytöstä on voitu huomioida.

Paikoitus

HUOM! Raviradalla ei saa ajaa lainkaan autoilla pe-su!

Pysäköinti kilpailualueella tapahtuu valjastuskatoksen ympäristössä päiväkävijöillä, majoittuvien kuljetuskalusto ajetaan tallien parkkipaikoille. Hevoskuljetusautojen/trailereiden parkki on lauantaina valjastuskatoksen ympäristö, Hiekkaparkki on myös käytössä tien toisella puolen sekä Hevossairaalan vieressä oleva Auditorion parkki. Kaikki jätökset siivottava tarkasti! Sunnuntaina voi parkkeeta myös Sujuvan kiviaidan viereen.

Henkilöautot parkkeerataan P-merkillä osoitettuun yleisöparkkiin.

Hevosten ja ihmisten majoitusvaraukset tapahtuvat verkkovaraamon kautta

Ypäjän Hevosopiston Pitopaikkatunnus on FI000006310757.

Muista ottaa hevospassi mukaan!

KANSLIA

Kanslia sijaitsee Ajomestarin päädyssä info pisteellä. Avoinna perjantaina 19.00-21.00. Lauantaina 7.30 alkaen, sunnuntaina 8.30.

Groomien srl jäsenyydet tulee esittää ensisijaisesti lähettämällä kuvana kanslian numeroon, perjantaista lähtien. Kanslistina toimii perjantaista-sunnuntaihin Moona Nikkola 050-5264491.

KOULURADAN RAKENTAMINEN JA RATAMESTARI INFO SEKÄ KOULUAITOJEN PURKU

Kouluradan rakennus pe klo 19.00, mukaan kaikki jotka vaan ehtivät. Ratamestarin info kouluradan rakennuksen jälkeen perjantaina n. klo. 20. Kokoontuminen kanslian edessä. Info myös kuvataan whatsApp ryhmään. Kouluaidat myös puretaan kilpailijoiden ja heidän tiiminsä kanssa talkoilla viimeisen suorituksen jälkeen noin klo 18.40.

KOULU- JA TARKKUUSOSAKOE

Koulukoe suoritetaan lauantaina 26.4 Juhlakentällä klo 8.00 alkaen. Verryttely tapahtuu keskikentällä, joka on avoin valjakoille jo perjantaina klo 16 alkaen. Koulukokeeseen lähdetään lähtömerkistä radan ulkopuolelta. Noviisit saavat vihellyksen jälkeen ajaa kierroksen radan sisäpuolella, ennen aloitusta. Koulukokeen jälkeen kuolaintarkastus ja vaununmittaus.

Tarkkuuskoe suoritetaan koulukokeen päätyttyä 30 min kuluessa Derbykentän valjastuskatoksen puoleisessa päädyssä olevalla kuitukentällä. Tarkkuuden verryttely tapahtuu parkkipaikalla erikseen osoitetulla alueella. Tarkkuusrata on avoinna jalan tutustumista varten perjantaista klo. 16 alkaen.

MARATON ELI KESTÄVYYSKOE

Kestävyyskoe suoritetaan 28.4. sunnuntaina. Kestävyyskoe aloitetaan valvotulla verryttelyllä Juhlakentällä.

Ennen verryttelyä leimataan Emit (→ hae kansliasta!) ja verryttelystä poistuttaessa myös. Ennen B-osuuden alkua on tauko keskikentän vieressä. Keskikentällä on verryttelyeste, jota valjakko saa ajaa 2 minuutin ajan. Estealueet (5 kpl) sijaitsevat raviradan ympäristössä hevosurheilualueella. Vesipiste löytyy läheltä taukopaikkaa issikkaovaaliradan kohdalta raviradan reunasta.

Noviisiluokkien valjakoilla ajurin on käytettävä kestävyyskokeessa keltaista huomioliiviä. Ellei ajurilla itsellään ole sellaista mukana, niin voi lainata liivin kansliasta.

Maagroomilla pitää olla myös heijastinliivi, johon on näkyvästi kiinnitetty valjakon numero ja alle 18-vuotiaalla oltava kypärä. Maagroomi saa korjata valjastusta silloin, kun se sääntöjen mukaan voidaan hoitaa, saa neuvoa aikataulusta ja leimata Emitin, mutta ei saa olla fyysisesti esteellä.

Vaununumerot on oltava selkeästi näkyvillä. Estettä lähestyessä groomi nostaa kätensä merkiksi ja huutaa vaunun numeron.

TARKKUUS JA- JA KESTÄVYYSKOKEEN PIIRROKSET

Tarkkuusradan ja kestävyyskokeen kaikki piirrokset tulevat löytymään valjakko.net:istä. Toivomme, että jokainen käyttää puhelintaan tai omia tulosteitaan piirroksiin tutustuessaan. Suuri kiitos siitä!

LIVE LÄHETYS

Live lähetystä luvassa lauantaina tarkkuudesta ja sunnuntaina ainakin yhdeltä estealueelta media-alan opiskelijoiden kuvaamana. Lisätietoja valjakkoajo FB, Joona Sirkiä joona.sirkia@live.com

TULOKSET JA PALKINTOJENJAKO

Tulokset julkaistaan mahdollisimman nopeasti - tarkistathan ja mikäli huomaat virheen, ota yhteys tpj:iin. Tpj tutkii asian ja hoitaa mahdollisen virheen korjauksen tuloksiin. Annetaan tulospalvelulle työrauha, kiitos siitä etukäteen.

Palkintojenjako heti tulosten valmistuttua sunnuntaina Ajomestarissa, ilman hevosia. Osakokeissa jaetaan ruusukkeet ja kokonaiskilpailussa mainitut palkinnot.

KAHVIO

Ajomestarissa palvelee la-su kahvio. Illanviettoa ei järjestetä.

KILPAILIJOIDEN WHATSAPP RYHMÄ

2024/2704ajurikirje.txt · Viimeksi muutettu: 2024/04/25 10:28 / oiv